Брой 33 14.VIII-20.VIII. 2018

Разтърсващи драми:

Простих на мъжа, който уби семейството ми

Преди много години загубих любимата си съпруга и единственото си дете в ужасна катастрофа. Те бяха убити от пиян шофьор, който по-късно беше осъден на седем години затвор. Три години след смъртта им не бях на себе си. Загубих работата си, не можех да понасям присъствието на хора и непрекъснато тъгувах за семейството си. Един ден, докато се молих в църквата, свещеникът дойде при мен и сложи ръка на рамото ми. След като изслуша историята ми, той ме посъветва да посетя в затвора мъжа, който уби жена ми и сина ми. Първоначално помислих, че този благ човек е луд, но толкова отчаяно имах нужда от надежда, че реших да го послушам.


Отне ми години, за да намеря сили и да посетя убиеца в затвора. Но го направих. И това, което видях и почувствах там, ме промени завинаги.


Човекът, който уби семейството ми плачеше и молеше за прошка. През сълзи ми разказа историята си и когато я чух, аз му простих. В нощта на трагедията, той е прекалил с алкохола, защото броени часове преди това малката му дъщеря е починала от рак. Мъжът се разкайваше, че е отнел два невинни живота и се кълнеше, че никога преди това не е слагал и капка в устата си.


И аз му простих...


Изминаха дълги години, през които ние с него поддържаме връзка. С негова помощ успях да се върна към живота. Мога да кажа само, че в онази минута, когато му дадох прошка, от раменете ми падна тежкия товар, който с години носих на гърба си. Ще тъгувам за семейството си, докато съм жив. Преди време се ожених отново и съпругата ми винаги ме придружава на гробовете на близките ми. От втория си брак имам две дъщери, но те не могат да заменят покойния ми син.


Единственият съвет, който мога да дам на хора в подобно положение, е - простете. Само така може да продължите напред.


Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен 21 март – 20 априлВ неделя ще се събудите с особено чувство накъде да вървите. Ако вярвате в интуицията си последвайте я и животът ви може да се промени към добро. В понеделник не бива да сте пасивни, дори и да сте в отпуск. Вашата управляваща планета Марс се връща отново в Козирог, а това ще с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи