Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Аз и другите: Вие кажете

Проститутка ли съм или масажистка

Никога не съм имала с нея проблеми, отдавна престана да ме натиска да се женя, защото аз я издържам и с пенсията си е заникъде. Този път ме погледна изпитателнио и попита откъде съм имала пари, след като почти две години не работя,, кой бил този гадняр, който ме наричал катеричка и за каква хралупа говорел.

Три пъти й казах, че е станала грешка, накрая се ядосах: „Знаеш, че от години имам фирма за козметичен масаж, и че е замразих заради пандемията. Но съм умна и спестявах. От това живеем с теб, разбра ли!!!“ Млъкна, защото звучах убедително, а и бе наполовина истина.

На 25, след дълга връзка и обещание за сватба приятелят ме изостави , а скоро след това се сприятелих с 50-годишен бизнесмен. Работех като продавачка в могазин – хубава, с ниска заплата и високи претенции, затова след месец два срещи по заведения и хотели му казах директно, че цветя и подаръци не ям. И той започна да ми дава пари, които приемах с чиста съвест. В един момент той се уплаши от публичността на отношенията ни и купи на мое има гарсониера. Пет години живях като царица, докато жена му получила анонимка и го заплашила с развод. Едната му дъщеря се бе омъжила, другата живееше с гаджето си и той избра раздялата с мен пред срама. Дипломатично му предложих да продам жилището, надявайки се тайно да прояви кавалерство, както и стана. Каза, че съм го дарила с толкова любов и нежност и съм заслужавала този спомен от него.

.После нещата се развиха от само себе си. Следващият също бе сечмеен . Виждахме се в гарсониерата, но той търсеше любов без пари. Обясних му, че чувствата са муза само за поетите, а аз всеки ден се храня по 3 пъти, издържам и майка си, та ако иска удоволствие, трябва да си плаща. Той се ококори: „ Ти да не си проститутка?“ Бях смела и нахакана, защото не го обичах. „Не аз съм просто масажистка!“ Няма по-лоша комбинация от влюбен и стиснат мъж, а той бе такъв и може би затова приех да се срещам и с още един, при същите условия. Но думите на пинтията ме светнаха да изкарам курс за класически масаж.

Парите ми се усладиха, имах си „салон“ и диплома на професионалист и не ми пукаше. Постепенно разширих бизнеса, но се спрях на петима, защото някои държат да ме посещават два пъти седмично. Условието бе да са заможни и над 50 г.

Нали трябва човек да работи? Това можех, това правех! Друго не знам, но не ме е срам. Използвам презерватив и позволявам да ме целуват по врата, гърдите и тялото, без устата. Като ходят жените на гинеколог и той им бърка с ръкавица във вагините, срамно ли е? Върши си работата!

Клиентите ми се къпят, добри, мили са, а аз ги дарявам с ласки – там ми е силата. Разнежвам ги, правя ги щастливи, защото се чувстват желани и можещи все още. Самият акт е кратък, повечето бързо свършват, а аз си получавам парите.

Сама съм си шеф на фирма, без табела на вратата и обявен телефон.

Заради ковида прекъснах работа близо две години. Страхувах се някой да не ме зарази и ме вкарат в болница. Но с всеки от тях се чувам, водим страстни и възбуждащи разговори. Поддържам огъня им. Аз си ги обичам по свой начин. Като деца са – мили, добри и щедри. Е, кажете вие: проститутка ли съм или масажистка!

Анонимна

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи