Брой 12 24.III-30.III. 2020

В света на известните:

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли спонсорират хранителни банки

Любимците на Холивуд Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс обявиха, че даряват милион долара в помощ на хранителните банки, тъй като коронавирусната епидемия засяга бедните.


„Covid-19 оказва драматично въздействие върху възрастните хора и семействата в неравностойно положение.


Блейк и аз даряваме 1 милион долара, които да се разделят между Feeding America и Food Banks Canada. Ако можете да направите дарение, тези организации имат нужда от това.


Погрижете се за телата и сърцата си

Останете позитивни. Обадете се на някой, който има нужда да говори“, написа звездата от DeadPool.


„Въпреки че трябва да се дистанцираме социално, за да защитим онези, които не могат да са в карантина, можем да останем свързани. Помислете за тези сами и изолирани. Facetime, Skype, направете видео.


Помислете за любовта, която може да надмине всичко това. Общините предприемат действия, купуват необходимото за възрастни хора и приготвят храна за децата.


Всички можем да направим нещо за другите, дори ако просто трябва да останем вкъщи. Изпращам ви цялата си любов. Сега някой може ли да каже на Райън, че


Eмоционалното дистанциране от тъщата

Не е нещо, което съществува“, сподели с усмивка в социалните мрежи се Блейк Лайвли.


Женени от 2012 г., Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са родители на три дъщери: Джеймс (5 години), Инес (3 години и половина) и малко момиченце, родено в края на 2019 г., чието име все още не е разкрито.


Източник и снимка: noviteroditeli.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Ще трябва да направите още няколко крачки напред и желаната цел ще бъде постигната. Този период е белязан за вас от изпълнението на желанията ви, но само при условие, че ще проявите достатъчно постоянство и решителност. Новите върхове са готови да ги покорите - така че всичко зависи само от в...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи