Брой 42 15.X-21.X. 2019

Любов и секс:

Разберете дали любимият ви мъж се чувства добре с вас

Въпреки факта, че мъжете активно декларират своята честност, откритост и готовност да обсъждат повечето теми, е трудно да разберете от тях какво наистина мислят за отношенията си.


Има няколко неща, по които всяка дама може да разбере, дали любимият й мъж е щастлив.


Чувства се значим и единствен за вас
Може би най-добрата демонстрация, че един мъж е щастлив във връзката си, са неговите открити уверения в това. Ако видите, че любимият ви мъж често се усмихва, чувства се значим и е сигурен, че е единствен за вас, това означава, че той е спокоен в отношенията си.


Не се страхува от осъждане
Той се чувства свободен да изрази мнението си и дори да каже, ако нещо го дразни в поведението на жена му. Такъв човек знае, че здравата критика никога няма да доведе до разрушаване на отношенията, а напротив, ще се превърне в повод за личностно израстване и развитие. По същия начин, между другото, той отговаря и на критиката.


Ясно знае, че жена му го обича
И това вече зависи от това как една жена може да демонстрира истинските си чувства. Затова показвайте любовта си по-често.


Той често се смее във ваше присъствие
Обича шегите ви, хубаво му е с вас, смеете се заедно и се разбирате само с поглед. Това е гаранция,ч е мъжът ви е щастлив. Което обаче не отрича факта, че той периодично има нужда да общува с приятели. Но все пак знаете, че ако има нужда да избирате, той ще ви избере.


Той ви се възхищава
Харесва вашият стил, вашия външен вид и характера ви. Често ви прави комплименти не само когато сте сами, но и пред много хора. Той се гордее, че ви има. Няма как да не е щастлив!


Той ви уважава
Уважението е важно и за двамата и то е взаимно. В крайна сметка е невъзможно да изградите стабилни отношения, ако не уважавате партньора си и правото му на мнение. Ако видите, че той уважава вашето, значи наистина държи на връзката ви.


Той ви вярва
Може би основният показател дали един мъж се чувства добре в една връзка е доверието. Ако има вяра, тогава няма нито ревност, нито подозрение, нито недоволство. Мъжът е напълно доволен от настоящата връзка и не търси нищо друго, защото си има всичко.
Източник и снимка: lifetime.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата може да се окаже за мнозина трудна. Ще бъдете много неспокойни, променяйки позицията си, търсейки какво да правите, чувствителни и с чести промени в настроението. Тази седмица ще бъдете несериозни и колебливи, когато вземате решение. Някои от вас ще стигнат до повратна точка в живот...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи