Брой 6 11.II-17.II. 2020

Любов и секс:

Разберете дали любимият ви мъж се чувства добре с вас

Въпреки факта, че мъжете активно декларират своята честност, откритост и готовност да обсъждат повечето теми, е трудно да разберете от тях какво наистина мислят за отношенията си.


Има няколко неща, по които всяка дама може да разбере, дали любимият й мъж е щастлив.


Чувства се значим и единствен за вас
Може би най-добрата демонстрация, че един мъж е щастлив във връзката си, са неговите открити уверения в това. Ако видите, че любимият ви мъж често се усмихва, чувства се значим и е сигурен, че е единствен за вас, това означава, че той е спокоен в отношенията си.


Не се страхува от осъждане
Той се чувства свободен да изрази мнението си и дори да каже, ако нещо го дразни в поведението на жена му. Такъв човек знае, че здравата критика никога няма да доведе до разрушаване на отношенията, а напротив, ще се превърне в повод за личностно израстване и развитие. По същия начин, между другото, той отговаря и на критиката.


Ясно знае, че жена му го обича
И това вече зависи от това как една жена може да демонстрира истинските си чувства. Затова показвайте любовта си по-често.


Той често се смее във ваше присъствие
Обича шегите ви, хубаво му е с вас, смеете се заедно и се разбирате само с поглед. Това е гаранция,ч е мъжът ви е щастлив. Което обаче не отрича факта, че той периодично има нужда да общува с приятели. Но все пак знаете, че ако има нужда да избирате, той ще ви избере.


Той ви се възхищава
Харесва вашият стил, вашия външен вид и характера ви. Често ви прави комплименти не само когато сте сами, но и пред много хора. Той се гордее, че ви има. Няма как да не е щастлив!


Той ви уважава
Уважението е важно и за двамата и то е взаимно. В крайна сметка е невъзможно да изградите стабилни отношения, ако не уважавате партньора си и правото му на мнение. Ако видите, че той уважава вашето, значи наистина държи на връзката ви.


Той ви вярва
Може би основният показател дали един мъж се чувства добре в една връзка е доверието. Ако има вяра, тогава няма нито ревност, нито подозрение, нито недоволство. Мъжът е напълно доволен от настоящата връзка и не търси нищо друго, защото си има всичко.
Източник и снимка: lifetime.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата не предразполага към ново начало. Предстои да вървите напред, да преодолявате препятствия, да доведете работите до край, да довършвате започнатото. Научете се да цените времето си, не го пилейте напразно за несъществени неща. Трябва да сте внимателни, за да не допускате грешки. Проя...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи