Брой 12 19.III-25.III. 2019

В света на известните:

Родена съм на високи токчета ~ Ева ЛОНГОРИЯ

Днес актрисата навършва 44


На днешния ден, 15 март, Ева Лонгория става на 44 години. Актрисата завладя целия свят с прекрасната си визия, но и с очарователния си характер. Тя ни показа, че славата не определя хората.


Ето какво споделя Ева за себе си и за нещата от живота:


“Майка ми ми даде един съвет, който постоянно си напомням. Никога не забравяй откъде си тръгнала.”


“Най-хубавият секс, който съм правила, беше с моя вибратор.”


“Опознах истинската си сексуалност, когато станах на 30. Не смятам, че жената е достатъчно зряла на 18, за да разкрие сексуалността си.”


“Красотата се крие главно и най-вече в индивидуалността, не в кожата.”


“Аз съм латина. Родена съм на високи токчета. Пресичали сме границата на високи токчета… Мога да играя аеробика на високи токчета.”


Резултат с изображение за eva longoria


Любопитно за актрисата:

Ева е родена и отраснала в Тексас. Тя е отгледана във ферма в провинцията. Най-малката е от общо четири деца, все момичета. Като дете Ева е била “несимпатична”. Актрисата е доказателство, че приказката за грозното пате е съвсем реална. Завършва специалност “Кинезиология” в университета в Южен Тексас (Texas А&М University). Обожава виното и не го крие. В Инстраграм профила ѝ често има снимки, на които се наслаждава на хубава чаша вино. Говори свободно испански. През 2005 г. е номинирана за №1 в класацията за най-горещи личности. Била е танцьорка в състава на Pussycat Dolls. Най-известната ѝ роля е на Габриел Солис в “Отчаяни съпруги”. Получава първа ролята на Габриел в сериала.Източник и снимки: artday.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През седмицата ще получавате положителна енергия от звездите. Ще имате успехи както в работата (бизнеса), така и на любовния фронт. Особено след 20-ти, когато Слънцето преминава във вашия знак започва период, наситен с емоции, чувства, любов и вътрешна хармония. Избягвайте да вземате прибърза...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Абонирам се за вестник "Лична драма":

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи