Брой 39 25.IX-01.X. 2018

Разтърсващи драми: Опита се да блудства с мен

Родният ми баща

Родният ми баща

Привет на всички читатели! Сякаш цяла вечност нося в себе си болка и едно петно, пред които времето е безсилно. Казват, че то лекува, но не винаги е така.

Преди години майка ни изостави заради друг мъж,и замина с него в чужбина. Обаждаше се много рядко, изпращаше по някой лев и дотам стигаха грижите й за нас. Отгледа ни баща ни. За него бях най-милото на този свят. Изпълняваше всяка моя прищявка и глезотия. Даваше си цялата заплата да ми купува дрешки, буквално ме боготвореше. В живота му така и не влезе друга жена. Прибираше се от работа и все около мен се навърташе. Когато се събирахме на купони у дома, той сядаше и се държеше с нас като тийнейджър.


С течение на времето започнах да усещам, че в блясъка, с който ме гледа в очите, има нещо нездраво и неестествено.


Малко след 15-ия ми рожден ден, когато се къпех в банята, той започна да наднича под предлог, че много му се ходело до тоалетна. От този ден започна моят кошмар. Татко влизаше в стаята ми без причина, сядаше на леглото и хващаше ръката ми. С другата си ръка се опитваше да ме погали по бедрата. Крещях и даже замахвах да го ударя. После започна да ме притиска по ъглите на стаите, гледайки ме втренчено с мътен поглед. Когато обаче се опита и да легне в леглото до мен, казвайки ми, че е влюбен в мен и иска да правим секс, аз избягах от къщи. Няколко дни спях по роднини и приятелки и на никого нищо не казах. Не смеех да се прибера у дома, защото вече имах ужасен страх, че татко може да ме насили. Започнах да бягам и от училище, успехът ми се влоши. Живеех в кошмар. Накрая не издържах и споделих с мои близки, които, потресени, веднага се обадиха в отдела за закрила на детето. Започна проверка по случая.


Баща ми явно беше заболял психически, защото с гордост заявяваше, че е влюбен в мен и има сексуални желания.


Историята се разви трагично. Отнеха му родителските права, а аз израснах по роднини. Да криеш цял живот, че баща ти е искал да блудства с теб, е нещо страшно. Много мои съученици обаче разбраха за това и ми лепнаха грозен етикет. Майка ми така и не се върна, макар че беше уведомена за случилото се. Чудила съм се много пъти, ако тя не ни беше напуснала, ако беше добра майка и съпруга, дали татко щеше да заболее психически?


Споделих своята тайна с вас, читателите, защото педофилията в днешно време приема отчайващи размери. А няма нищо по-страшно от това - да видиш в образ на насилник и чудовище човека, който ти е дал живот.


Кремена П.

Писмото е от печатното издание

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да направите по-големи разходи от семейния ви бюджет, но те ще бъдат вид инвестиция за нещо хубаво: в материален или нематериален план, показва вашият хороскоп. Различни новини свързани с дете или млад човек ще ви ангаж...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи