Брой 25 19.VI-25.VI. 2018

Разтърсващи драми: Опита се да блудства с мен

Родният ми баща

Родният ми баща

Привет на всички читатели! Сякаш цяла вечност нося в себе си болка и едно петно, пред които времето е безсилно. Казват, че то лекува, но не винаги е така.

Преди години майка ни изостави заради друг мъж,и замина с него в чужбина. Обаждаше се много рядко, изпращаше по някой лев и дотам стигаха грижите й за нас. Отгледа ни баща ни. За него бях най-милото на този свят. Изпълняваше всяка моя прищявка и глезотия. Даваше си цялата заплата да ми купува дрешки, буквално ме боготвореше. В живота му така и не влезе друга жена. Прибираше се от работа и все около мен се навърташе. Когато се събирахме на купони у дома, той сядаше и се държеше с нас като тийнейджър.


С течение на времето започнах да усещам, че в блясъка, с който ме гледа в очите, има нещо нездраво и неестествено.


Малко след 15-ия ми рожден ден, когато се къпех в банята, той започна да наднича под предлог, че много му се ходело до тоалетна. От този ден започна моят кошмар. Татко влизаше в стаята ми без причина, сядаше на леглото и хващаше ръката ми. С другата си ръка се опитваше да ме погали по бедрата. Крещях и даже замахвах да го ударя. После започна да ме притиска по ъглите на стаите, гледайки ме втренчено с мътен поглед. Когато обаче се опита и да легне в леглото до мен, казвайки ми, че е влюбен в мен и иска да правим секс, аз избягах от къщи. Няколко дни спях по роднини и приятелки и на никого нищо не казах. Не смеех да се прибера у дома, защото вече имах ужасен страх, че татко може да ме насили. Започнах да бягам и от училище, успехът ми се влоши. Живеех в кошмар. Накрая не издържах и споделих с мои близки, които, потресени, веднага се обадиха в отдела за закрила на детето. Започна проверка по случая.


Баща ми явно беше заболял психически, защото с гордост заявяваше, че е влюбен в мен и има сексуални желания.


Историята се разви трагично. Отнеха му родителските права, а аз израснах по роднини. Да криеш цял живот, че баща ти е искал да блудства с теб, е нещо страшно. Много мои съученици обаче разбраха за това и ми лепнаха грозен етикет. Майка ми така и не се върна, макар че беше уведомена за случилото се. Чудила съм се много пъти, ако тя не ни беше напуснала, ако беше добра майка и съпруга, дали татко щеше да заболее психически?


Споделих своята тайна с вас, читателите, защото педофилията в днешно време приема отчайващи размери. А няма нищо по-страшно от това - да видиш в образ на насилник и чудовище човека, който ти е дал живот.


Кремена П.

Писмото е от печатното издание

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица една загуба свързана с близък човек ще ви изненада и то не само вас.ИЗбягвайте да споделяте своите професионални или лични дела извън дома си, защото едно определено събитие ще провокира един злонамерен интерес към вашите дела. Поради тази причи...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи