Брой 29 17.VII-23.VII. 2018

Разтърсващи драми:

Съдът ми отне децата и ги присъди на бившия ми съпруг, въпреки че той е насилник

Още от първия ден, в който стъпих в чуждия дом, се сблъсках с омразата на свекървата. Със съпруга ми ме запознаха общи приятели, които живеят в чужбина. След сватбата и ние заминахме, с тайната надеждата, че ще си устроим по-добър живот. И там, на чужда земя, ни се роди първото дете. Още в началото на бременноста ми, Никола започна да ме тормози. Защо търпях, и аз не знам. Няколко месеца след раждането, Никола реши, че за нас повече няма хляб в чужбина и, че е време да се завърнем в родината.


Когато ме заведе в родния си край, видях, че това е малко населено място, изостанало във времето. Застанала на прага на вратата, свекърва ми ме гледаше, а в очите й блестеше люта омраза. Тогава започва истинският ад в моя живот. Първоначално Никола само ме ревнуваше, но с времето ревността му се превърна в болестно състояние. В къщата на родителите му често се усещаше негативна енергия, от която ме побиваха тръпки. Най-лошо беше, когато ме пребиваше пред майка си и баща си, а те не предприемаха нищо. Свекърва ми дори се сърдеше, ако двамата спяхме в една стая.


Тогава не знаех, че мъжът всъщност вече е бил женен. След време намерих под матрака снимки от сватбата им, а на тавана видях и булчинската рокля на бившата му жена. Няколко пъти бягах от съпруга си, но никой от близките ми не отвори дома си за мен и нещастните ми деца, затова се връщах обратно в онзи ад. Веднъж Никола ми удари главата в стената с такава сила, че часове наред лежах безжизнена. Чрез различни организации стигнах до кризисен център за деца и жени, пострадали от домашно насилие. С тяхна помощ успях да се разведа. За съжаление, съдът присъди децата на баща им, независимо от това, че е безработен и осъден на пробация за агресивно поведение. Обжалвам и ще се боря децата да ми бъдат върнати. Пожелайте ми успех.


Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен това ще бъде седмица, в която ще се концентрирате към стриктното изпълнение на вашите планове и задачи.Сега обстоятелствата ще работят във ваша изгода и вие ще трябва максимално да се възползвате от тях.Вероятно точно през тази седмица ще направите важни планове ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи