Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2020

Разтърсващи драми:

Съпругът ми ме изнасилваше всяка нощ, но в очите на хората той изглеждаше безнадежден романтик, докато аз бях студената кучка

"Той ти е съпруг! Примири се вече и спри да ни занимаваш с проблемите си!" - така отговаряха родителите ми, когато им се оплаквах, че съпругът ми ме изнасилва. " Виж, скъпа, в брака няма такова нещо като изнасилване. И двамата сте женени, което означава, че той има право да разполага с тялото ти." - успокои ме гинекологът ми, щом му споделих какво се случва у дома. Същото ми отговориха и в полицията, когато поисках да заведа дело. " Съжаляваме, но единственото, което можем да направим, е да поискаме защита от домашно насилие, при това, ако има доказателства за жестокост от страна на съпруга ви. Или най-лесно е да се разведете." - бяха думите на адвоката..


В окончателната присъда се казва, че аз съм виновна. " Явна несъвместимост в брака. Съпругът и съпругата не са в състояние да живеят един с друг. Няма данни за насилие от страна на съпруга. Съпругата е с тенденция към психологическа импотентност или женска сексуална дисфункция. Разводът се предоставя въз основа на безвъзвратно разпадане на брака. "


Но съдията не знаеше, че бях жертва на насилие всяка нощ. Че мъжът ми злоупотребяваше с мен, докато когато през сълзи виках "не". Никой не знаеше, че ме изнасилваше, без да се интересува дали съм болна или в цикъл. Не подозираха и за ужасните перверзии, на които ме подлагаше. Ако бяхме на гости, той ме завличаше в банята и ме принуждаваше да правя секс с него. Или пък драматично молеше домакините да ни отпуснат стая за известно време, защото не можел да устои на чара ми. В очите на хората съпругът ми изглеждаше безнадежден романтик, докато аз бях студената кучка.


Резултат с изображение за raped me


В моята култура се казва, че съпрузите си разменят брачни халки, чрез които се вричат един в друг. Днес гледам празното място на пръста си, където някога носех символа на брака ни. Как можех да зная, че мъжът, в когото някога се влюбих, ще се превърне в безжалостно чудовище? Днес светът ни познава като мъжа, който твърде много обичаше, и жената, която обърна гръб на любовта му. И никой не чете между редовете.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи