Брой 29 17.VII-23.VII. 2018

Животът какъвто е:

Съпругът ми ме напусна, но след време съдбата ни подари втори шанс

Със съпруга ми Калин бяхме женени повече от десет години и от брака си имаме дъщеря. Преживях много трудно раздялата ни, но не го виня - той си призна честно, че вече не е влюбен в мен. Въпреки развода ни, бившият ми съпруг не спря да се грижи за дъщеря ни. Калин беше работохолик и за да си стъпи на краката, работеше на две места. С времето го повишиха и стандартът му за живот се подобри. Бях дочула слухове, че често сменя жените като носни кърпички. Разбира се, това ме нарани дълбоко, защото все още го обичах и се самообвинявах за развода ни. Започнах да осъзнавам, че въпреки болката, трябва да си стъпя на краката и да продължа напред. Смених работата си, тренирах усилено във фитнес залата, погрижих се за здравето си и в резултат на всичките усилия, самочувствието ми рязко се подобри.


Постепенно работата и грижата за дъщеря ми ме разсеяха от мислите за бившия ми съпруг. Престанах да го смятам за свое притежание и както се казва - пуснах го на свобода. С времето двамата се превърнахме в добри приятели, които имат обща дъщеря. Бяха изминали няколко години от раздялата ни, но така и не допуснах друг мъж в живота ми. Едно лято, аз и дъщеря ми отидохме на почивка в Индия. Прекараме две удивителни седмици, но когато се върнахме, разбрахме, че Калин е пострадал в трудова злополука и сега е много зле.


Без да губим време, с дъщеря ми незабавно го посетихме. Бяхме много учудени, когато видяхме, че няма кой да се погрижи за него, а той очевидно имаше нужда от помощ. Двете взехме решение да останем в дома му, докато Калин не започне да се възстановява. С времето бившият ми съпруг започна да се стабилизира, но се оказа, че не може да се придвижва самостоятелно. Трудно ми беше да го гледам в това състояние, затова взех решение да му помогна, с каквото мога. Изтеглих голям кредит, водих го от лекар на лекар, купувах му скъпи лекарства. В крайна сметка успяхме да постигнем добри резултати: сменихме количката с бастун. Калин вече се справяше сам и настъпи време всеки да се върне в своя свят.


Работех неуморно, за да охладя възкръсналите си чувства. Вече знаех, че бившият ми съпруг винаги ще бъде моята голяма любов и колкото и да се старая, никога няма да спра да го обичам. Но един ден, когато отидох на работа, намерих в офиса си огромен букет цветя. До тях имаше картичка, на която с огромни букви, бе изписано: " Омъжи се за мен. Отново!"


Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен това ще бъде седмица, в която ще се концентрирате към стриктното изпълнение на вашите планове и задачи.Сега обстоятелствата ще работят във ваша изгода и вие ще трябва максимално да се възползвате от тях.Вероятно точно през тази седмица ще направите важни планове ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи