Брой 43 23.X-29.X. 2018

Животът какъвто е:

Съпругът ми ме напусна, но след време съдбата ни подари втори шанс

Със съпруга ми Калин бяхме женени повече от десет години и от брака си имаме дъщеря. Преживях много трудно раздялата ни, но не го виня - той си призна честно, че вече не е влюбен в мен. Въпреки развода ни, бившият ми съпруг не спря да се грижи за дъщеря ни. Калин беше работохолик и за да си стъпи на краката, работеше на две места. С времето го повишиха и стандартът му за живот се подобри. Бях дочула слухове, че често сменя жените като носни кърпички. Разбира се, това ме нарани дълбоко, защото все още го обичах и се самообвинявах за развода ни. Започнах да осъзнавам, че въпреки болката, трябва да си стъпя на краката и да продължа напред. Смених работата си, тренирах усилено във фитнес залата, погрижих се за здравето си и в резултат на всичките усилия, самочувствието ми рязко се подобри.


Постепенно работата и грижата за дъщеря ми ме разсеяха от мислите за бившия ми съпруг. Престанах да го смятам за свое притежание и както се казва - пуснах го на свобода. С времето двамата се превърнахме в добри приятели, които имат обща дъщеря. Бяха изминали няколко години от раздялата ни, но така и не допуснах друг мъж в живота ми. Едно лято, аз и дъщеря ми отидохме на почивка в Индия. Прекараме две удивителни седмици, но когато се върнахме, разбрахме, че Калин е пострадал в трудова злополука и сега е много зле.


Без да губим време, с дъщеря ми незабавно го посетихме. Бяхме много учудени, когато видяхме, че няма кой да се погрижи за него, а той очевидно имаше нужда от помощ. Двете взехме решение да останем в дома му, докато Калин не започне да се възстановява. С времето бившият ми съпруг започна да се стабилизира, но се оказа, че не може да се придвижва самостоятелно. Трудно ми беше да го гледам в това състояние, затова взех решение да му помогна, с каквото мога. Изтеглих голям кредит, водих го от лекар на лекар, купувах му скъпи лекарства. В крайна сметка успяхме да постигнем добри резултати: сменихме количката с бастун. Калин вече се справяше сам и настъпи време всеки да се върне в своя свят.


Работех неуморно, за да охладя възкръсналите си чувства. Вече знаех, че бившият ми съпруг винаги ще бъде моята голяма любов и колкото и да се старая, никога няма да спра да го обичам. Но един ден, когато отидох на работа, намерих в офиса си огромен букет цветя. До тях имаше картичка, на която с огромни букви, бе изписано: " Омъжи се за мен. Отново!"


Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да „вадите горещи въглени от огъня“. Ще сте натоварени със сериозни проблеми, с помиряване на конфликти между роднини, с търсене на „изгубеното щастие“ за някой от кръга ви приятели. Изпитанията, премеждията и всички т...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи