Брой 13 31.III-06.IV. 2020

Разтърсващи драми:

Съпругът ми мечтаеше за голямо семейство, но когато родих петото ни дете, той ме напусна

Когато със съпруга ми се оженихме, той каза, че иска да имаме голямо семейство. Знаех, че е с патриархални разбирания, затова се съгласих. Аз също много обичам деца, харесва ми да съм домакиня, да готвя, чистя и посрещам гости. След сватбата напуснах университета, нямаше време за учене, а година по-късно родих първото си дете. В промеждутъка на няколко години родих още три деца. Докато аз се занимавах с тях, мъжът ми работеше и издържаше голямото ни семейство. Не живеехме богато, но имахме всичко необходимо. За щастие родителите ми ни помагаха не само морално, а и финансово.


След четвъртото дете, се разболях. Трудно ми беше да се справям с ежедневните си дейности, имах нужда от почивка и спокойствие. Още не бях се съвзела, когато мъжът ми реши, че е време семейството ни отново да се увеличи. И ето че за тридесетгодишния ми рожден ден двете ленти на теста бяха моят "подарък". Бременността ми премина тежко, психически не бях готова за пето дете. Раждането на дъщеря ни направи съпруга ми невероятно щастлив. За съжаление, когато момичето ми навърши шест месеца, той ни напусна.


Осъзнал, че било грешка да имаме толкова много деца и заради тях не можел да се наслаждава на живота. Искал да си поживее, докато е още млад. Първоначално помислих, че това е някаква криза на средната възраст и вероятно скоро ще се опомни, но за да докаже, че е сериозен, съпругът ми раздели имотите ни и подаде молба за развод. Всичките ми опити да поговорим, удрят на камък. Сега живее с друга жена, а аз отглеждам сама децата ни. Къде сгреших?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Скъпи Овни, през вашия месец ще станете по-уверени и решителни, ще можете да проявите най-добрите си качества.Още през първата десетдневка на месеца ще усетите прилив на сила и енергия. До 19 април Слънцето е във вашия знак, затова не се съмнявайте в успеха, звездите ще ви подкрепят във всяка...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи