Брой 21 21.V-27.V. 2019

Животът какъвто е:

Съпругът ми така и не разбра, че аз съм онова срамежливо момиче, което изпитваше пред черната дъска

Бях на 16 години, а той на 25, когато се срещнахме за първи път и аз се влюбих в него. Той се казваше Игор и беше нашият нов учител по математика. От математика нищо не разбирах, но за първи път през живота си усетих пърхащите пеперуди в стомаха ми. В началото ми се струваше, че Игор е вечно намръщен, когато ме изпитваше пред черната дъска, а аз, напълно загубила ума си, мънках и не можех да се съсредоточа. Толкова бях хлътнала по младия си учител, че от любов се разболях и се наложи дълго време да остана у дома. И тогава му написах писмо. Все още се изчервявам от срам, когато си спомня какво последва.


Той не каза нищо, просто обяви пред всички ученици, че организира допълнителни часове за тези, които не могат да се справят с учебната програма, и уточни, че съм задължена да присъствам, иначе няма да взема изпита. Отидох да поправя оценките си, слушах го съсредоточено, а сърцето ми продължаваше да прелива от любов. Изминаха няколко месеца и настъпи абитуриентският ни бал. Едва тогава събрах смелост и го поканих на танц. Това беше най-щастливият момент в живота ми. В края на вечерта моят учител и идол, учтиво ми пожела късмет и вежливо добави, че математиката не ми е сила, така че е необходимо да избирам бъдещата си професия с оглед на моите способности. Не го послушах и се записах да уча в икономическия факултет.


Изминаха няколко години. Успях успешно да завърша висшето си образование, омъжих се, родих дете, но със съпруга ми не се разбирахме и се наложи да се разведем. Както по-късно научих, Игор също като мен не е имал особен късмет в брака. След нощта на бала нашите пътища се разделиха и оттогава не сме се виждали.


Днес съм на 32 години. Работя като икономист в добра компания, имам прекрасен малък син и отново съм бременна. Щастлива съм! Преди година и половина с Игор се срещнахме съвсем случайно (има чудеса на този свят!). Познах го моментално, но той не се сети, че е бил мой учител. От тази среща не сме се разделяли повече. Хората казват, че първата училищна любов идва и си отива, но аз я запазих за цял живот! Още щом го видях, разбрах, че през всичките тези години съм обичала само него и все още продължавам да го обичам.


Днес е нашата годишнина от сватбата! Ще завърша това писмо и ще седна на масата, където ме очаква моят любим съпруг. Написах тази история, за да споделя щастието си с вас. Не мога да кажа, че съм имала надежда някой ден съдбата да ни събере отново, но повярвайте, скъпи читатели - на този свят стават чудеса! Тази вечер ще призная на съпруга си, че аз съм онова срамежливо момиче, което заекваше пред черната дъска. Представям си колко изненадан ще остане и как ще се посмеем на моите двойки и неговата строгост.


Пожелавам на всички жени да бъдат щастливи и обичани! Вярвайте в чудеса - те се случват в живота!Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

На 21 май се чества Св. равноап. Константин и Елена, на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменостНа 21 май се чества Св. равноап. Константин и ЕленаПразнуват Константин, Костадин, Коста, Косьо, Костадинa, Констанца, Елена, Елеана, Еленкo, Елин, Ели, Елка, Елица, Елина...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи