Брой 12 24.III-30.III. 2020

В света на известните:

Сър Антъни Хопкинс ви подарява магията на музиката

Както е известно, легендарният актьор и Оскар носител Антъни Хопкинс е и композитор (на 75 години издава албума си „Композитор“, записан с филхармонията на Бирмингам и получава награда Брит за произведението си „И валсът продължава“), изявява се и като художник, чиито картини се продават на цени от пет до десет хиляди долара.


Сър Антъни Хопкинс е толкова талантлив, че няма как да скучае по време на изолацията заради коронавируса.


82-годишният актьор се е фокусирал върху свиренето на пианото си у дома, докато компания му прави неговата котка – Нибло. Антъни сподели видео в мрежата, в което свири на този нежен инструмент, а Нибло стои в краката му и слуша красивата мелодия.


„Нибло настоява да се пазя и да бъда здрав. Но в замяна иска да му доставям забавления като тези. Какво да се прави, такива са си котките!“, сподели с чувство за хумор Хопкинс. С това той пожела прекрасен ден на всички у дома, а коментиралите споделеното видео просто бяха във възторг от актьора. Чуйте го и вие.


Източник и снимки: eva.bg

  Разтърсващи драми
  Любов и секс
  Сподели своята история
  Цитат на деня
  Любопитно
  Хороскоп

  Овен – Ще трябва да направите още няколко крачки напред и желаната цел ще бъде постигната. Този период е белязан за вас от изпълнението на желанията ви, но само при условие, че ще проявите достатъчно постоянство и решителност. Новите върхове са готови да ги покорите - така че всичко зависи само от в...

  Прочети още...

  Виц на деня
  Анкета

  Харесвам историите за:

  Архив

  Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

   
   
  Покажи