Брой 39 25.IX-01.X. 2018

Хороскоп:

Седмичен хороскоп 9 – 15 октомври 2017

Овен

Ако сте родени под знака на Овен ще имате една благоприятна седмица за пътуване. Сега ще възникне нов шанс, нова възможност свързана с пътуване или с хора, които живеят на далеч. Определено ще очаквайте изненади в този план.
През тази седмица може да ви се наложи неочаквано да промените ваши планове или ангажименти. Ще възникнат нови и неочаквани събития, които ще предизвикат необходимост от подобни промени.
Ще имате по-ясно виждане за един пропуснат шанс от близкото си минало, чието значение не сте усетили тогава. Ще сте тъжни заради самите себе си, заради неправилна преценка, заблуда и др. Възможно е да сте послушали съвета на неправилния човек или някой, който е търсил своята собствена изгода в тази ситуация.


Хора, с които сте имали неприятен спор или конфликт, сега ще ви потърсят или ще намерят начин да хармонизират отношенията си с вас.
През тази седмица личните ви и професионални контакти ще са извор на нови идеи, перспективи и планове.
Жените Овен ще направят важна покупка или ще вземат важно решение. Очаквайте пари от работа, държавна или банкова институция и др.
Мъжете Овен ще имат важен контакт с мъж от друг град или държава. През тази седмица вероятно ще очаквате финализирането на ваш план или ще положите основите на нещо ново в живота си.


Телец
Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, в която ще трябва да сте внимателни. Не разчитайте само на късмета си! Ако ви бъде даден такъв – не го пропилявайте неразумно.
Сега ще имате възможност да разрешите свои неприятности и проблеми, затова насочете вниманието си към тях.
През тази седмица може да се разделите или да се съберете с приятели, които работят или учат в друго населено място. Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване с приятели или с цел работа.


Мъжете Телец ще имат важна среща или посещение, което ще ги освободи от едно притеснение, напрежение, безпокойство.
По-младите мъже ще срещнат различни спънки или затруднения около пари, които трябва да получат или около документ от финансов характер.
Жените Телец ще се ангажират с конкретни събития или разходи свързани с дете. Като цяло там не се очакват някакви изненади.
Момичетата ще са склонни да харчат неразумно или емоционално пари, с надежда че ще имат някакъв приход през седмицата. Нещата обаче няма да се развият според очакванията ви.


Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци проблемите, които ще възникнат тази седмица ще са с цел да ви предизвикат да вземете важно решение, което отлагате от доста време насам.
Тази седмица няма да бъде от най-благоприятните за съдебни дела или юридически казуси. Ако ви се налагат такива, бъдете готови за всякакви ситуации.
Любовните ви преживявания тази седмица ще са интересни и приятни. Ще можете спокойно да разговаряте по важни за вас и бъдещето ви въпроси. Интересно развитие или особен вид преживяване може да имате, ако партньора ви живее или работи в друг град или държава.
През тази седмица в сънища или друг вид действия свързани с човек от Отвъдното ще напомнят за себе си. Това може да ви разстрои или обърка по някакъв начин. Целта на това преживяване определено няма да е такава.


През седмицата ще очаквате телефонно обаждане, изпълнение на обещание или вие ще имате друг някакъв ангажимент, свързан с жена.
Жените Близнаци тази седмица ще могат да очакват реализиране на свои планове или една мечта, желание да се превърне в реалност.
Тази седмица ще бъде важно да направите нещо добро за непознат човек. Винаги помнете, че няма случайни неща…


Рак
Ако сте родени под знака на Рак, тази седмица ще бъде важно преди всичко да нямате големи очаквания за подобряване на финансовото ви положение. Същото важи и за очаквания свързани с получването на пари. Каквото ще преживеете в този план, то определено няма да ви изненада. Сега запазете реализма си и практичното планиране на ежедневните си разходи.
През тази седмица може да очаквате напразно важна за вас информация или документ. Не допускайте паника или други негативни емоции, тъй като това което ви тревожи сега все още има нужда от развитие.


Пазете личните си вещи на обществено място от забравяне или чуждо посегателство (любопитство).
Хубавите неща, които няма да успеете да реализирате тази седмица ще станат малко по-късно. Насладете се на това, което живота ще ви даде сега и не натоварвайте близките си с мърморене или оплаквания.
Сега планирайте пътуванията си през Коледните или Новогодишни празници. Направете си график, свържете се с важни за вас хора.
Силата на живите цветя сега ще има позитивно влияние върху вас.


За мъжете Рак напрежението в семейството може да се окаже непосилно и да се стигне до неприятен конфликт, размяна на обвинения, отказ от поет ангажимент или обещание. Когато емоциите водят действията, то последствията са винаги неприятни. Сега ще бъде по-разумно да игнорирате проблема или човека, който го създава докато настъпи по-спокойно време.


Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица напрежение ще ви създаде невъзможността да реализирате свое обещание. То ще има отношение към една надежда свързана с човек, който е ваш приятел или партньор. Като цяло всичко е въпрос на търпение, на разбиране и донякъде на договаряне.
Отношенията между различните поколения сега ще са важни и градивни. Младите хора ще разчитат за нещо на по-възрастните от тях и обратното.
През седмицата ще възникнат затруднения при оформянето или получаването на документи, но това няма да ви донесе загуба.


Сега причина за притеснение или по-голямо натоварване могат да се окажат деца от семейството ви. Възможни са всякакви неочаквани събития свързани с тях. В определен момент може да се окаже, че не знаете как да реагирате или кое е най-правилното решение, което вие трябва да вземете.
Ще имате благоприятна седмица за семейни събирания, за подобрения в дома или за покупки на битови вещи.
Любовни или интимни срещи и преживявания могат да очакват жените Лъв, независимо от тяхното семейно положение. Възможни са дори кратки флиртове и авантюри, със силни емоции, но без перспектива за някакво специално развитие.


Дева
Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица ще имате възможност да приключите със забавени или изоставени финансови дела или други ангажименти, които имат връзка с пари.
В дома ви често ще възникват ситуации, които ще ви създават емоционален дискомфорт. Това може да се дължи на факта, че ще научите новини, които ще ви разочароват или разстроят.
През седмицата може да ви се наложи да направите различни промени свързани с предварително планирани срещи, гостувания или друг вид контакти с хора от близо и далеч.


През седмицата е възможно да купите подарък или необходима вещ за дете, момиче или млада жена.
През седмицата може да изпитате разочарование, че едно ваше очакване няма да се реализира, така както вие го очаквате. Бъдете търпеливи! Предстоят ви интересни събития, които ще предизвикат неочаквани промени.
Ще имате благоприятна седмица за пътуване. Възможно е да получите документи свързани с пътуване или важна за вас информация от далеч.
Жените Дева ще имат разходи свързани предимно с дете или друг близък родственик.


Везни
Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще имате да разрешавате неприятности или сложни отношения с жена, който вероятно ще бъде човек от кръга ви приятели, колеги или познати. В някои случаи може да възникне необходимост да окажете помощ на такава личност.
Като цяло, основните събития през седмицата ще се случат в семейството или в дома ви. Едва ли ще има някакви изненади, вероятно всичко ще е очаквано, планирано или просто нормално ежедневие. Все пак ще ви се наложи да вземате решения, да правите планове за близкото си бъдеще и др.
Изненадите тази седмица могат да дойдат чрез любовния ви живот. Може да получите подарък, специален жест на внимание, или нещо друго, което да е от материално-финансов характер.


През седмицата избягвайте да се намесвате в съдебно дело или юридически казус на човек, когото познавате, защото ситуацията ще се развие неблагоприятно или вие няма да се почувствате добре.
Жените Везни ще са много борбени, ще отстояват своите интереси и желания. В това няма нищо лошо стига да не нараните или обидите някого. Това ще доведе до нежелани конфликти и напрежение, които ще са във ваш ущърб.
При мъжете Везни могат да възникнат деликатни проблеми на работното място. Те вероятно ще имат връзка с грешки, неаргументирани обвинения към колеги за лошо свършена работа и др. Сега има голяма вероятност самите вие да се излъжете или заблудите в нещо!


Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион ще имате емоционално напрегната седмица. Възможно е да възникнат недоразумения, несъгласия, подозрителност спрямо действия на партньора ви. Възможно е вие да сте прекалено критични спрямо други хора, техните решения или действия.
Възможни са неприятности с родственици, но те отново ще касаят предимно емоционалните ви отношения.
През седмицата неприятни събития в живота на близък приятел или приятелка ще са причина за по-чести или по-лични контакти и разговори помежду ви. Възможно е събитие свързано с някакъв вид неприятен инцидент или неприятно стечение на обстоятелства в ущърб на ваши приятели.
През седмицата има вероятност да чуете за една житейска раздяла свързана с човек, когото познавате.


Ще имате една благоприятна седмица за лечение и за възстановяване след период на напрежение, усилена физическа или психическа работа и др.
През седмицата мъжете Скорпион умишлено или не ще пропуснат един шанс, който ще им бъде даден в една определена област от живота. Вероятно ще имате друга идея или желание за себе си, но е време да се научите да приемете в живота нещата, които ви се дават. Те си имат своето значение и смисъл…
Седмицата може да донесе интересни и перспективни предложения, възможности за по-добри доходи за жените Скорпион. Може да получите пари чрез документ, чрез съдебна, юридическа или друга държавна институция и др.


Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица ще сте подложени на влиянието на различни емоции: понякога ще бъдете тъжни, депресивни, понякога оптимистични и твърде ентусиазирани.
Тази седмица няма да е нито лесна за вас, нито е време, което да пропилеете с лека ръка.
В дома ви или в семейството ви явно или прикрито ще бушуват различни емоции, чувства и настроения, които трябва да излязат наяве, за да сте наясно какво всъщност се случва.
Така ще можете да реагирате по най-добрия начин, вместо нещата да продължат да се развиват без ваше знание и без възможност за правилното им разрешаване.


В работата ви нечие присъствие или вмешателство може да е причина за напрежение или спорове, които няма да разрешат проблемите ви като цяло.
През седмицата може да изненадате близък човек с подарък или вас да ви изненадат с такъв.
Ще имате благоприятна седмица за пътуване по семейни причини, за контакти с роднини от близо и далеч.
Мъжете Стрелец ще очакват през тази седмица едно бързо развитие на финансовите си дела,. Ще следите внимателно реализацията на ваши определени очаквания свързани с печалби, получаване на пари и др. Разбира се, развитието на подобни неща ще е различно за всеки един от вас.


Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица може да се окаже много продуктивна и успешна за вас в много отношения. Разбира се, всичко ще зависи и от извървяния от вас досега път.
Това ще бъде благоприятна седмица за лични и професионални контакти с жени, за работа с жени и др.
Сега са възможни неочаквани пари или да получите възможност за допълнителен доход.
Интересно развитие през тази седмица ще имат романтичните запознанства, кореспонденцията и виртуалните контакти с хора от различни градове и държави.
Може да очаквате или планирате една предстояща среща или друго интересно събитие за романтичната си връзка.
Излишно ще сте напрегнати около едно предстоящо пътуване или около събития свързани с хора от далеч. Приемете, че всичко в този план ще се развие по най-добрия за вас начин, независимо от вашите страхове.


През седмицата може да планирате различни ремонти или подобрения в дома си, както и да започнете конкретни действия в този план.
За някои представители на зодия Козирог, това ще бъде благоприятна седмица за бизнес (работа) от дома.
През тази седмица може да се решава бъдещето на един семеен имот, земя, общи финансови или друг вид ресурси и др.
Изненадата през седмицата няма да е приятна, но тя ще ви покаже, че не всичко може да се планира в този живот. Някои събития си имат свое собствено развитие и никой и нищо не може да ги спре…


Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица ще е твърде непредсказуема за вас. Събитията, които ще ви изненадат сега ще са най-вече с цел да ви накарат да седнете и да размислите за миналото, настоящето и бъдещето си. Дайте си отговори на въпроси: какво се случва в живота ви и защо? Какво пропуснахте и какво спечелихте досега? Ако получите правилните отговори ще знаете как и на къде да продължите.
Различни финансови отношения ще направят седмицата ви натоварена преди всичко емоционално, независимо дали тези неща ще имат положително или отрицателно за вас развитие.


Следете отношенията си с хора, които са ваши близки родственици. През тази седмица те ще ви дадат правилен съвет или ще ви насочат в правилна посока.
Възможни са парични постъпления в бюджета ви, но това няма да е някаква изненада за вас.
Ако тази седмица ви изненада приятно финансов договор или документ пазете придобитото като очите си. Това е нещо специално, което може и да не заслужавате, но което ви се дава като шанс.


Жените Водолей ще следят много внимателно важни събития в политически или обществен план. Вероятно това ще се дължи на факта, че тези събития по някакъв начин конкретно влияят на личния ви живот или на бизнес плановете ви.
Мъжете Водолей ще имат една благоприятна седмица за съдебни дела или юридически ангажименти.


Риби
Ако сте родени под знака на Риби пред вас е седмица, в която човек от семейството ви ще е причина за разходи от личния ви бюджет или за получаване на пари (издръжка, пенсия, стипендия и др.)
Вероятно различни новини свързани с дете или млад човек ще ви ангажират с динамични телефонни разговори или срещи.
На работното си място очаквайте сблъсък с лицемерие, интриги или нелоялност, което може да ви провокира към един конфликт. Напрежението не е желателно, но подобни действия не могат да бъдат пренебрегнати. Опитайте се да намерите средата при разрешаването на подобни проблеми.
За съжаление събития от миналото отново ще ви натоварят емоционално. В повечето случаи това ще са спомени свързани с близък човек, който вече не е до вас.


През седмицата ще имате възможност за освежаване или да направите различни пдообрения в дома си. Възможни са покупки, подмяна на техника или мебелировка, разширения и др.
През тази седмица отделете повече време за почивка, пътуване с цел отдих или посещение на интересни места и др. Имате нужда да изчистите негативните мисли и тревоги от главата си.


Източник: astro.velida.net

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да направите по-големи разходи от семейния ви бюджет, но те ще бъдат вид инвестиция за нещо хубаво: в материален или нематериален план, показва вашият хороскоп. Различни новини свързани с дете или млад човек ще ви ангаж...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи