Брой 21 21.V-27.V. 2019

Хороскоп:

Седмичен хороскоп – 11-17.03.19

Овен – Тази седмица ще се проявите като лидери и това значително ще ви помогне да постигнете целта си. Трябва да вярвате в силите си. Сега сте в благоприятен период за реализиране на вашите планове. Краткосрочните проблеми ще бъдат решени бързо и без усложнения. Не пренебрегвайте предпазливостта, въпреки че седмицата е положителна. Не забравяйте винаги да имате план „Б”. Колкото по-дружелюбни бъдете към околните, толкова повече козове ще можете да измъкнете от ръкава си. В началото на периода се повишава вашата импулсивност. На 15 март бъдете максимално внимателни в общуването – може да изпуснете нещо важно и ключово. За събота и неделя нищо не планирайте, нещата може да се изменят. Бъдете внимателни при работа с електроуреди.

Благоприятни дни – 13, 14, 17

Неблагоприятни дни – 15, 16

Телец – Трябва да се опитате да се отървете от мързела и апатията, защото тази седмица ще бъде изключително продуктивна и благоприятна за работа и за любов. Това е добър период от време, когато с един ход на коня, можете да обърнете всичко в добра посока. Избягвайте негативно настроени личности. При изпълнението на важна задача ще изпуснете някои важни условия и ще се наложи отново да преработвате. Опитайте се да разберете себе си, разберете какво ви кара да се чувствате тревожни и какво ви безпокои. Добре би било да отидете на разпускащ масаж или на спа процедури. Ако дълго време не срещате взаимност и не получавате отговор на чувствата си, крайно време е да свалите розовите очила и да си потърсите по-достъпен субект. Вероятността за нова връзка е твърде висока. Използвайте всяка възможност, която ви се предоставя.

Благоприятни дни –15, 16

Неблагоприятни дни – 11, 12, 17

Близнаци – Седмицата е подходяща за упорита работа, която изисква повишено внимание. Ако трябва да подписвате документи, бъдете двойно по-предпазливи. Меркурий в квадратура и също в ретроградна фаза не улеснява изпълнението на задълженията ви. Всичко трябва да приемате със спокойствие. Не бързайте за никъде, защото бързането ще ви подложи на стрес. С малко забавяне няма да се срине светът, но ще избегнете неприятности. Можете да се заемете с всяко дело, да завършите важни проекти и да започнете нови. Щастието със сигурност ще ви се усмихне предоставяйки ви интересни възможности. В края на седмицата може да имате леко неразположение. По-добре е да си почивате добре през почивните дни и да се разхождате на чист въздух. Венера в тригон ви съветва да се грижите за това как изглеждате. Разрошени или в небрежно облекло няма да направите такова впечатление, каквото можете и трябва.

Благоприятни дни – 17

Неблагоприятни дни – 13, 14

Рак – Време е да приложите най-смелите си идеи. Това е една много емоционална седмица, която ще изисква проявление на лидерски качества и щедрост от ваша страна. Себелюбието и егоизмът няма да донесат голяма полза. Другите хора винаги могат да се обърнат към вас за съвет и подкрепа, но не се ангажирайте с решението на чужди проблеми. Някои от тях просто ви манипулират, а вие се нагърбвате с излишни грижи. Бъдете внимателни при пазаруването, особено с входна врата, кола, телефон, компютър, домакинските уреди и електрониката. В петък може да получите важна информация. Не пренебрегвайте никакви срещи. За нови запознанства сега не е особено подходящ периода. Дори да срещнете някого, отношенията най-вероятно няма да са трайни.

Благоприятни дни – 11, 12

Неблагоприятни дни – 15, 16

Лъв – Положете повече усилия при изпълнение на професионалните си задължения. Някои от вас ще се изправят пред сериозни материални проблеми. Вашето настроение през седмицата ще зависи до голяма степен от това с кого комуникирате и ако не харесвате човека, по-добре е да се отървете от него възможно най-скоро. В сряда ще демонстрирате пълна независимост и можете сами да пострадате от нея. Венера ще ви помогне ловко да се отървете от някои от ангажиментите си. Не забравяйте да бъдете внимателни по време на изпълнение на домашните задължения, правене на ремонти, особено ако използвате остри инструменти или тежки предмети. Ако бързате или спрете да мислите за това, което правите, можете да се нараните. Възможни са проблеми с гръбначния стълб или ставите. Не вдигайте тежести и не се занимавайте с активна физическа дейност. Втората половина на седмицата може да се почувствате уморени. Добрият сън ще ви помогне да се възстановите и да възвърнете положително си отношение към живота.

Благоприятни дни –13, 14

Неблагоприятни дни – 11, 12, 17

Дева –Като цяло седмицата може да се определи като благоприятна. Най-важният критерий за щастие сега е душевното спокойствие, наличието на цели и амбиции. Първо проверете жизнеспособността на вашите идеи и тогава ги развийте максимално най-подробно. Професионалните проблеми ще бъдат решавани в спокоен ритъм. Меркурий перфектно ще повлияе на вашите интелектуални способности. Благодарение на Марс, който ще бъде в тригон на вашия зодиакален знак, ще намерите сила и време за всичко, независимо дали става въпрос за работа, почистване или пазаруване. Но по-важни от работата и домашните задължения ще бъдат вашите лични интереси и увлечения. Това, което обичате да правите в свободното си време, ще ви даде много положителна енергия. Пазете здравето си – голяма е вероятността да се простудите и да отслабне енергията ви.

Благоприятни дни – 11, 12, 15, 16

Неблагоприятни дни – 13, 14

Везни –Като цяло тази седмица е идеална за творческа работа, която изисква висока концентрация на внимание. Тези дни са подходящи за духовни практики, общуване, творческа дейност. Ще бъде трудно да се концентрирате и ще трябва да внимавате да не правите сериозни грешки. Ако сте на лидерска позиция, то през следващите дни ще трябва да отделите много време за решаване на проблемите на вашите подчинени. Сатурн в квадратура ще ви мотивира да работите, както и ще ви помогне да откриете смисъла на това, което правите. Венера в тригон ще се погрижи да имате добро настроение през всичките тези дни. Ще радвате лицата от противоположния пол с вашия сексапил. Внимавайте да не простудите краката си. За семейството ви ще остава по-малко време, отколкото е необходимо и някой ще се опита да предизвика угризения у вас.

Благоприятни дни – 13, 14, 17

Неблагоприятни дни – 15, 16

Скорпион –Очаква се много интензивна седмица. Слънцето в тригон ще помогне да забравите емоционалните травми и комплексите. Ще се разкрият нови възможности. Не позволявайте на никого да прехвърля задълженията си, грешките си върху вас. Вие ще диктувате условията, а другите ще трябва да се адаптират към вас. Луната в опозиция в понеделник и вторник може временно да приспи вашата бдителност, но Марс ще ви помогне ефективно да се предпазите и да се справите със задачите си, както и да успеете да свършите голямо количество работа и да се отърсите от ангажиментите си. Ще бъдете както винаги очарователни, уверени в привлекателността си и ще събудите истински интерес у противоположния пол. Тези, които търсят своята половинка, нека се оглеждат внимателно. Възможни са интересни срещи.

Благоприятни дни –15, 16

Неблагоприятни дни – 11, 12, 17

Стрелец – Ще започнете седмицата максимално енергично. Благоприятно време, за да сложите в ред нещата си. Колкото повече енергия влагате в работата, толкова по-добри ще бъдат резултатите. Мотото ви за тези дни трябва да бъде: "По-малко думи, повече действия" . Не очаквайте, че всичко ще се нарежда от само себе си. У вас ще се появят енергията и желанието да работите, да обичате, да творите. Помислете какво трябва да направите, за да получите това, което искате. Планирайте си нещата за близкото бъдеще. През следващите седем дни е много важно да не губите контрол над нещата. В петък се опитайте да контролирате ситуацията и да действате разумно. В събота не стойте у дома, идеалният вариант е да прекарате деня в приятна компания, да отидете на разходка или на кино.

Благоприятни дни – 17

Неблагоприятни дни – 13, 14

Козирог – Марс в тригон ще ви добави още енергия и ще окаже положителен ефект върху вашето състояние и самочувствие. На работното място всичко ще е наред, няма да имате сериозни проблеми, но във финансовата сфера бъдете по-бдителни. Въздържайте се от излишни разходи, в противен случай можете да загубите много пари и да не получите нищо друго освен разочарование. Добре ще ви се отдава интелектуалната работа. Потърсете решения на проблеми, които могат да възникнат в семейството. В петък и събота се успокойте, най-добре с помощта на сладък сън. Луната в опозиция предупреждава да не се състезавате в работата. Не се преуморявайте и не рискувайте здравето си напразно. Не претоварвайте коленете и гръбначния стълб, съща така и главата.

Благоприятни дни – 11, 12

Неблагоприятни дни – 15, 16

Водолей – През седмицата ще се проявите като целеустремени и решителни. Ще бъдете пълни с енергия. Самоувереността ще ви дава сила. Звездите ви съветват смело да развивате своите артистични и дизайнерски таланти. Планетата на любовта ще ви помогне да действате с размах и с чувство. Можете успешно да комбинирате стари неща с нови допълнения. Време е да се дистанцирате от онези, които носят само отрицателни емоции. Благодарение на Венера ще разберете, че животът може да е приятен. Идете на кино, излезте на кафе, срещайте се приятели. Отношенията с любимия човек ще бъдат хармонични. Струва си да прекарвате повече време заедно. Пътувайте, забавлявайте се. Изпълнете съвместният си живот с максимално добри емоции и ярки впечатления. Точно сега можете да се влюбите лудо, особено ако сте Водолей от втора декада на вашия знак.

Благоприятни дни –13, 14

Неблагоприятни дни – 11, 12, 17

Риби – Очаква ви една конструктивна седмица. Сега е време да разкриете творческия си потенциал и за реализация на нови идеи. Емоциите се стабилизират. Малко вероятно е нещо да се промени драстично тази седмица. Слънце, Меркурий и Нептун във вашия знак ви мотивират към действие. Възстановете стари идеи или потърсете нови. Периода ще ви донесе нови цели и нагласи. Опитайте се да не губите ценно време. Всичко планувано може да бъде изпълнено, ако спокойно и с постоянство вършите работата си. Особено в сряда и четвъртък ви чакат най-много задачи и задължения, но не се само съжалявайте, а действайте. Не съсредоточавайте вниманието си върху дреболиите, а се концентрирайте върху най-важните неща. Старайте се да не вземате прибързани решения: първо помислете добре, после действайте.

Благоприятни дни – 11, 12, 15, 16

Неблагоприятни дни – 13, 14

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

На 21 май се чества Св. равноап. Константин и Елена, на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменостНа 21 май се чества Св. равноап. Константин и ЕленаПразнуват Константин, Костадин, Коста, Косьо, Костадинa, Констанца, Елена, Елеана, Еленкo, Елин, Ели, Елка, Елица, Елина...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи