Брой 6 11.II-17.II. 2020

Хороскоп:

Седмичен хороскоп – 13.01 – 19.01.20

Овен – Трябва да бъдете подготвени за факта, че през седмицата някои завистници ще се опитат да провокират конфликт с вас. Освен това умишлено ще създадат различни препятствия и проблеми. Затова се препоръчва да проявите максимална предпазливост и търпение, което през втората половина на този период ще доведе до значителна промяна в ситуацията към по-добро. Вярно е, че в края на седмицата може да имате неочаквани разходи, така че е важно да обърнете голямо внимание на финансовите въпроси, без да си позволявате прекалено много волности.

Благоприятни дни – 13

Бъдете внимателни – 16, 17


Телец – Това е подходящ момент за изпълнение на сериозни или трудни задачи. Може да се наложи да покажете вашите лидерски качества. Ще бъдете решени да получите практически резултати и да не допускате грешки. Представителите на тази зодия през новата седмица ще имат шанс да се докажат в любовната сфера. Така свободните Телци ще може да срещнат своята сродна душа, а семейните ще се натъкнат на случаен късмет. Венера носи мир и хармония с възможности за любов и материални придобивки. Повишеният чар и популярност правят това отлично време за общуване, забавление и запознанства.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 18, 19


Близнаци – Напоследък мнозина от вас преживяха трудни моменти. Препоръчва се като отлично лекарство общуването с най-близките хора. В този случай също ще бъде възможно да се разрешат някои семейни проблеми, да се засилят отношенията, да се намери компромис и да се постигне съгласие. Венера увеличава потребността ви от любов и обич, но ще трябва да работите по-усилено, за да я получите. Може да се наложи да преодолеете склонността си към мързел и егоизъм. Секстилът на планетата с Уран носи възможности за забавление и вълнения във вашия социален и любовен живот. Това е отличен момент за намиране на нови приятели и любими.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15


Рак – Добре е да избягвате самотата през седмицата, но трябва да се предпазвате максимално от влиянието на чуждата негативна енергия, отказвайки да общувате с неприятни хора. В резултат на това през втората половина на седмицата ситуацията се стабилизира и ще можете да решавате спокойно всеки проблем. През тези дни могат да се проявят както тъмните, така и светлите страни на вашия характер. Всъщност ще има борба между доброто и злото, като се препоръчва да базирате действията си повече не върху здравия разум, а върху интуицията. Уикенда трябва да бъде посветен на релаксация.

Благоприятни дни – 14, 15, 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17


Лъв – Способността ви да гледате на нещата от различна гледна точка може да доведе до оригинални идеи и творчески пробиви. Вашата директност, инициативност и добри инстинкти ще впечатлят началниците ви и ще донесат професионален успех. Това е идеалното време за справяне с трудни задачи. Успехът ви идва от повишения оптимизъм, силните инстинкти, инициативността и готовността да поемате рискове. Марс ви носи енергия и страст, които са добре балансирани и не са агресивни. Повишеният сексапил, харизма и магнетизъм правят това отлично време за вашия любовен и социален живот, както и за запознанства. Хората, с които не сте общували дълго време, ще ви напомнят за своето съществуване.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 18, 19


Дева – Девата трябва да общува повече с позитивни хора, да участва в различни събития и да не забравя за дадените по-рано обещания. Някои от вас могат да почувстват известна сивота и безнадеждност, което може да е резултат от общуването с токсични хора. В този случай се препоръчва да се преразгледа кръгът на общуване и да се изключат такива личности от него. Също така трябва да бъдете много внимателни в думите и делата, за да не създавате нови проблеми. Неочакваните новини могат да ви принудят да промените плановете.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 14, 15


Везни – Препоръчва се на представители на този зодиакален знак тази седмица да упражнят максимален такт в отношенията си с обкръжението си. Добре би било да пътувате, дори да е в командировка. Това ще разсее негативните емоции и чувства, а също така ще донесе нови приятелства и добро настроение. Но тези, които са мързеливи и неактивни, тогава те могат да привлекат негативни аспекти към себе си. Ето защо, често излизайте навън, движете се повече, избягвайте грубостта и конфликтите - това ще помогне за поддържане на взаимното разбиране и укрепване на връзките.

Благоприятни дни – 13

Бъдете внимателни – 16, 17


Скорпион – Скорпионите ще трябва да се адаптират към заобикалящата действителност. Не е добра идея да стартирате нови проекти тази седмица и още повече да променяте работата си. Повишената лична сила дава по-голяма способност да влияете на резултатите в живота си. Акцента ще падне върху вашия личен живот, дом и семейство. Ще се почувствате по-емоционални и чувствителни от обикновено. Препоръчва се да се съсредоточите изцяло върху домакинските дела, любовта и приятелството. По-добре е представителите на знака да прекарват свободното си време тези дни в усамотение.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 18, 19


Стрелец – Вярвайте на интуицията си, но всички решения трябва да се вземат обмислено и разумно. Ще можете не само да програмирате подсъзнанието си за успех, но и да придобиете истинска мотивация. В резултат на това ще станете по-динамични и успешни, което ще ви позволи да се събудите от хибернация и дори да изградите отношения в дългосрочен план. За да реализирате плана си, ще успеете, ако повярвате в своите сили и възможности. Обръщайте повече внимание на партньора си, изглаждайки остри ъгли и не поставяйки прекомерни изисквания. Към края на седмицата можете да срещнете някой, който ще внесе важни промени в живота ви. Като цяло тази седмица ще бъде добра за творчески дейности, получаване на нова информация, креативно мислене.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15


Козирог – През следващата седмица Козирозите трябва да бъдат по-внимателни към собственото си здраве, да проявяват физическа активност и да изоставят лошите навици. Що се отнася до професионалната сфера, обичайната рутина ги очаква, но затова пък ще могат да превърнат всяка ситуация в свое добро. Основното тук е да не щадите никакви усилия и средства, като изгоните страха и несигурността от ума си. И тъй като тази седмица ще водите динамичен и богат на живот, ще трябва незабавно да вземате решения и да привличате хора от обкръжението си към сътрудничество.

Благоприятни дни – 14, 15, 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17


Водолей – През следващата седмица Водолеят трябва да се пази от вземане на импулсивни решения, подхранване на конфликти и влизане в спорове. Трябва да внимавате в общуването с хората, като избягвате контакт с егоистични личности. Най-добрият начин да прекарате времето в тези дни е да се занимавате с домакински работи, включително да се отървете от ненужните неща. Препоръчва се да поканите приятели на гости или като опция промяна на обстановката. Обърнете повече внимание на външния си вид и мислете за собственото си здраве.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 18, 19


Риби – Седмицата ви носи постижение и признание за по-ранни усилия. Ще се съсредоточите върху постигането на дългосрочните си цели и ще останете добре балансирани. Ще бъдете съсредоточени и безкомпромисни в работата. Възможен е професионален напредък и получаване на признание за труда и усилията ви. Меркурий ви носи креативно мислене и ясно себеизразяване. От Слънцето получавате ентусиазъм и енергия. Венера във вашия знак е добро време за романтика и социалният ви живот. През уикенда ще е повишена емоционалната ви чувствителност. Хармонични отношения с приятели и семейство.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 14, 15

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата не предразполага към ново начало. Предстои да вървите напред, да преодолявате препятствия, да доведете работите до край, да довършвате започнатото. Научете се да цените времето си, не го пилейте напразно за несъществени неща. Трябва да сте внимателни, за да не допускате грешки. Проя...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи