Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Хороскоп:

Седмичен хороскоп – 3 до 9 август 2020

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важно събитие в живота си. Поради прекомерната импулсивност в желанията си, рискувате да претърпите значителни промени в семейните и любовните отношения.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 8, 9

Телец – Тази седмица ще проявите повече постоянство в работата и в следствие това ще получите добри постижения и резултати. Възможни са притеснения за ваш близък. Могат да се появят неочаквани пари отнякъде. Мнозина ще имат срещи и приятни разговори. С приятели ще се отдадете на интересни спомени и отминали преживявания. Не пренебрегвайте представителите на противоположния пол. Тези дни са благоприятни и за романтичните и любовните преживявания.

Благоприятни дни – 5, 6, 7

Бъдете внимателни – 3, 4

Близнаци – В много отношения съдбата ще бъде на ваша страна, но бъдете умни и мъдри в действията си. Препоръчително е да не извършвате необмислени и лекомислени постъпки. Личните ви отношения с колегите и членовете на семейството ще бъдат хармонични и спокойни. Ще бъдете активни в общуването и ще можете да проявите остроумие и добър вкус. Появата на благоприятни за вас обстоятелства ще има благоприятен ефект върху вашите действия.

Благоприятни дни – 3, 4, 8, 9

Бъдете внимателни – 5, 6, 7

Рак – Предстои седмица, през която можете да реализирате плановете си, преодолявайки различни трудности или препятствия. Като цяло обаче обстоятелствата ще са благоприятни за вас. Започва период, когато звездите могат временно да повишат емоционалната ви чувствителност. По-добре е да сте активни в работата, отколкото в емоционалната си сфера. Не се притеснявайте от всеки повод и се забавлявайте повече.

Благоприятни дни – 5, 6, 7

Бъдете внимателни – 8, 9

Лъв – Седмицата ще бъде благоприятна за решаване на различни проблеми или неприятности. Нещо неочаквано може да ви принуди да промените плановете си за този период. Не пренебрегвайте сигналите на вашата интуиция при решаването на много проблеми и ситуации. Успех в работата, финансите и личните отношения ви очаква благодарение на вашите постоянство и всеотдайност. Въпреки това, не прекалявайте с работата - грижете се за здравето си. Полезно е през уикенда да отделите време за релакс.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 3, 4

Дева – През седмицата можете да направите грешен избор, да имате домашни проблеми или други материални затруднения. Бъдете предпазливи при нови запознанства или контакти с непознати. На първо място, не споделяйте лична информация, с която би могло да бъде злоупотребено. Разкриването на тайни може да сложи край на приятелство. Възможно е някои да получат оферта за нова или по-добра работа от досегашната.

Благоприятни дни – 3

Бъдете внимателни – 5, 6

Везни – Избягвайте изолирането и уединението, защото това няма да бъде във ваш интерес. Важно е тази седмица да не претоварвате ума си, като мислите за проблеми. По-добре да се обградите с позитивни близки хора. Конфликтът в семейството ще приключи, ще бъде възможно да се намери добро решение на спорния въпрос. В някои случаи решението може да дойде само по себе си, без външна намеса. Седмицата ще бъде благоприятна за семейни пътувания. Много е вероятно да имате специална причина за това.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 8, 9

Скорпион – Можете да получите признание или добра оценка в работата си. Вашите важни срещи тази седмица трябва да бъдат много добре организирани. Не се опитвайте да манипулирате никого за собствени цели. Бъдете предпазливи, за да не загубите нещо ценно или пък поради кражба. Бъдете също така внимателни, докато шофирате. В личния ви живот ще възникне конфликтна ситуация. Това се отнася не само за брачните двойки, а и за романтичните познанства и приятелства.

Благоприятни дни – 5, 6, 7

Бъдете внимателни – 3, 4

Стрелец – Личният ви живот ще изисква от вас да преосмислите действията си, да преоцените конкретни решения или думи, които вече са били казани. През тази седмица ще трябва да отстъпите водещата роля за сметка на другите около вас. От финансова гледна точка не се очакват големи трудности или неразрешими проблеми. Внимавайте с транспорта и пътищата - има голям риск от наранявания и аварии, особено в средата на периода.

Благоприятни дни – 3, 4, 8, 9

Бъдете внимателни – 5, 6, 7

Козирог – Тази седмица събитията ще изискват да вземете повече дипломатически решения, което не ще бъде лесна задача за вас. Финансово трябва да решавате различни проблеми, да уреждате плащания или задължения. Това не може да причини смущение в семейния бюджет, но ще ви натовари емоционално и психически. Ще успеете да неутрализирате повечето от негативните емоции в себе си. Любовният ви живот няма да е скучен, но все пак зависи от това какво точно искате и какво очаквате от любовта.

Благоприятни дни – 5, 6, 7

Бъдете внимателни – 8, 9

Водолей – Като цяло седмицата ще бъде доста продуктивна и ярка, но не бива да очаквате чудо. Вашите лични или семейни отношения ще бъдат обременени с различни спорове или конфликти, в които никой не иска да отстъпи. Това ще бъде най-голямото предизвикателство за периода. Ще вземете важни решения. Предстои седмица, в която ще водите по-активен социален живот. Ще се срещате и разговаряте с приятели, с нови хора, които ще се появят в живота ви.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 3, 4

Риби – Тази седмица вие полагате основите на ново развитие в живота си. Не се опитвайте да преценявате нещата от вашата лична гледна точка, защото лесно можете да сбъркате. Това, което ви е дадено да преживеете или получите е съдба. Приемете го каквото и да е. В средата на периода можете да бъдете сериозно потиснати от състояние на несигурност, самота, неразбиране. И общуването с другите като цяло може да доведе до кавги. Вашата воля и здравият разум обаче ще ви помогнат да излезете от това състояние.

Благоприятни дни – 3

Бъдете внимателни – 5, 6
Източник: tribune.bg

Снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи