Брой 25 19.VI-25.VI. 2018

Хороскоп:

Седмичен хороскоп за 7-13 август

Овен

Очаква ви седмица на предизвикателства. Още пред първите дни сблъсъкът с всякакви трудности само ще ви накара да станете по-уверени и решителни и това ще ви помогне да се справите с тях с неподозирана лекота. Във вторник на работното ви място ще ви е необходимо цялото самообладание на което сте способни, за да запазите нервите и душевното си равновесие. Не се подавайте на провокации, а те няма да са малко. В сряда ще възникнат усложнения в отношенията ви с любимия човек, но за сметка на това отношенията ви с приятелите ще бъдат на високо доверително ниво и ще срещате само разбиране от тяхна страна. През почивните дни ще ви се наложи да довършите нещо, което не сте успели през седмицата, но то няма да ви отнеме много време.


Телец

През тази седмица се опитайте да избягвате сериозните промени в личния ви живот. Времето не е подходящо, нито за начало на нова връзка, нито за прекратяване на съществуваща. Не забравяйте, че стар приятел е по-добре от двама нови. Каквито и да било промени ще изискват значителни усилия, в това число и емоционални. Ваши предложения направени в сряда или четвъртък ще предизвикат положителното мнение на вашите колеги и началници. Към края на седмицата забавете темпото и си спомнете, че работата няма да избяга. Съвсем спокойно може да отложите някои задачи за по-късен период. Позволете си кратка почивка, за да разпуснете, колкото се може повече, най-добре извън града.


Близнаци

През този период ще успеете да превърнете мечтите си в реалност, а идеите ви ще се реализират в реалността. Все пак е възможно да имате проблеми с мечтите и идеите си, ако не включите фантазията си и не се стремите към творчески подход в работата и личния си живот. В сряда ще трябва да преразгледате отношенията си с близките ви хора и някои от колегите. В четвъртък и петък избягвайте контактите с хора, които очевидно не са в добро настроение, защото не само, че няма да можете да им помогнете, но ще развалите и вашето.


Рак

Периодът ще бъде наситен със нови събития за вас, някои от които уморителни, но от друга страна ще бъде и много ползотворен. Успехите ще се утвърждават постепенно, но за сметка на това ще са с продължителен ефект и това ще ви донесе усещане за увереност в собствените си сили. Времето ще е подходящо за подобряване на обстановката и отношенията на работното място, а също така и за намира не ново. Възможно е в средата на седмиацат около вас да кипят истински страсти, но се постарайте да не се намесвате в чужди спорове. През почивните дни се опитайте да зарадвате самите себе си, като си направите някакъв, макар и скромен подарък.


Лъв

Тази седмица бъдете много внимателни в отношенията си с колегите и приятелите, тъй като съществува голяма вероятност те да ви подведат или да ви провокирате да направите необоснован финансов риск. Ако искате седмицата ви да е успешна, не трябва да посвещавате околните в плановете си. Като цяло, говорете по-малко особено за неща, които все още не са сигурни и не са се случили. През почивните дни обърнете повече внимание на семейството си. Отидете с любимия и с децата си (ако имате такива) на кино или на място, където ще е забавно за всички.


Дева

През новата седмица ще сте истински фурии - ще почувствате прилив на енергия и сили. Сега вече меланхолията ще отстъпи и ще остане в миналото, което ще се случи и с всичките ви неприятности. Старайте се да гледате с оптимизъм на трудностите и тогава със сигурност ще можете да ги преодолеете и да забравите за тях. В петък положете усилия да се представите в най-добрата си светлина пред нови познати, защото е възможно те да окажат значително влияние в по-нататъшния ви живот. Почивните дни използвайте, за да свършите нещо вкъщи, но не се престаравайте и си оставете време и за почивка.


Везни

През новата седмица ще имате шанса да избегнете недоразуменията с колеги и делови партньори. Ще трябва много внимателно да подбирате думите и тона си. Съществува опасност дори и най-малката и безобидна шега, да се обърне против вас и да не знаете как да излезете от ситуацията. Седмицата е подходяща за промени в личния ви живот. В средатана седмицата ще постигнете желаните от вас цели, но ще трябва да забравите за всякакви прояви на позьорство и прекалена самоувереност. В събота е възможно да попаднете в центъра на торнадо предизвикано от битови проблеми.


Скорпион

През тази седмица направете всичко възможно, за да не давате обещания, които не можете да изпълните. празните приказки само ще уронят авторитета ви. Не се колебайте да разчитате на помощта на приятелите си, но само при условие, че сте прекалено горди, за да помолите за нея. Няма да имате време за философски размишления и в средата на седмицата ще ви се наложи да поработите изключително здраво, което е възможно да ви донесе и повишение. Почивните дни използвайте по предназначение и забравете за всичко, което е свързано с работа.


Стрелец

През тази седмицата ще се струпат много неща за приключване и няма да знаете, с кое по-напред да се захванете. Във вторник и сряда уморителни пътувания и решаването на служебни проблеми може да изцедят и последните ви сили. За сметка на това е възможно в четвъртък да се случи нещо, което много ще подобри материалното ви положение. В събота се опитайте да отидете на гости на някого или самите вие поканете някой приятен човек. В неделя се отдайте на почивка и оставете мислите за работа за друг път.


Козирог

През новата седмица е добре да цените повече времето си и да не го хабите напразно, за някакви илюзорни цели. Сряда и четвъртък посветете на усвояването на нови знания и се запишете на курсове по чужд език или други курсове, които в последствие ще ви бъдат полезни. В средата на седмицата се опитайте да проявявате сдържаност, в противен случай впечатлението, което предизвиквате ще ви докара много неприятен разговор, очи в очи. Към края на седмицата е желателно да проявявате умереност в желанията и действията си.


Водолей

Тази седмица ще сте склонни да местите планини, само и само да угодите на околните, но това няма да им попречи да бъдат недоволни и да предявяват към вас все повече и повече претенции. Въпреки това към средата на седмицата момента ще е подходящ за тези, които са амбициозни и искат да се представят в работата си в най-добра светлина. Вашия късмет и чар ще ви позволят да постигнете всяка цел, която сте набелязали, а това от своя страна ще повиши и авторитета ви пред околните. Почивните дни се постарайте да прекарате сами или поне в максимално комфортна за вас обстановка.


Риби

През тази седмица може да се превърнете в изключителна личност в очите на важни хора и това ще бъде благодарение на проявените от вас таланти. Навиците иуменията ви ще бъдат от голяма полза за колегите ви, но не позволявайте някой да се окичи с лаврите, които вие заслужавате. През този период всякакви публични прояви, като лекции, преговори и изказвания пред голям кръг от хора ще са много успешни за вас. За петък е хубаво да организирате среща с приятели, а почивните дни се опитайте да прекарате извън града.Източник: actualno.com

снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица една загуба свързана с близък човек ще ви изненада и то не само вас.ИЗбягвайте да споделяте своите професионални или лични дела извън дома си, защото едно определено събитие ще провокира един злонамерен интерес към вашите дела. Поради тази причи...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи