Брой 33 13.VIII-19.VIII. 2019

Животът какъвто е:

Сега осъзнах какво е да бъдеш отхвърлена жена

Сега, когато любовта си отиде, се питам - струваше ли си всичко това? Изминаха години, откакто в живота ми влезе Деян. Двамата се запознахме на рождения ден на общ познат. Спомням си, че останах приятно поласкана от погледите, които високият мургав господин тайно ми хвърляше. След края на тържеството, той се приближи към мен и ми предложи да ме изпрати до вкъщи. Разбира се, съгласих се веднага. Така започна нашият роман, който продължава вече пет години. Още в самото началото ми стана ясно, че Деян има съпруга и дете. Но тогава, подведена от чувствата си, се опитвах да не мисля за тях. Не се срамувах, че разбивам едно семейство и отнемам мъжа на друга жена. А и той ми обеща, че скоро ще се разведе със съпругата си и ще се премести при мен.


Колко дълго очаквах този ден да настъпи. Ненавиждах моментите, когато любовникът ми се изтръгваше от прегръдките ми, за да отиде при омразната си съпруга. От злоба и ревност се разболях. Не спях добре, отслабнах и непрекъснато мислех как да навредя на жената, която практически не познавах. Наивно вярвах, че много скоро Деян ще я напусне. Новината, че ще ставам майка, беше колкото прекрасна, толкова и изненадваща. Изненадата произтичаше от факта, че не бях планирала да имам дете. Окрилена от радост, побързах да съобщя на любовника си, че ще става баща. За мое огорчение той не остана доволен от неочакваната ми бременност. Главното, което исках да чуя от него е, че не се отказва от детето. В този момент си помислих, че с помощта на бебето най-накрая мога да бъда единствената жена в сърцето му.


Изминаха няколко месеца, откакто синът ми се появи на бял свят. Последният ми разговор с баща му прозвуча така: "Трябва да скъсаме, обичам съпругата си, не ми се обаждай повече." Нямах време да му отговоря, но едно разбрах - аз и синът ми оставаме напълно сами. Не съм си и представяла подобен развой на събията. Днес, когато останах самотна майка, ми е трудно да планирам живота си. Преди имах страхотна работа, бях свободна и независима. Сега осъзнавам как се е чувствала съпругата му през всичките тези години. Колко ли болка и мъка е преживяла, докато е очаквала мъжа си да се завърне у дома. Ето че на свой ред и аз ще изпитам какво е да бъдеш отхвърлена жена.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи