Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2020

В света на известните:

Селена Гомес за чувствата си към Джъстин Бийбър: Това е токсична зависимост

Преди няколко дни Селена Гомес пусна два клипа към песните Lose You To Love Me и The Heart Wants What It Wants. И много нейни почитатели заподозряха, че те са посветени на чувствата ѝ към Джъстин Бийбър. Певицата не се наложи да отрича.


Връзката между Селена Гомес и Джъстин Бийбър започва през 2010 година и през годините двамата влюбени често се събират и се разделят.
Докато през 2018 г. Бийбър не направи предложение на Хейли Болдуин. Преди месец, в началото на октомври двамата вдигнаха сватба.
Това беше удар върху Селена и шок за почитателите на двойката.


В своето шоу Гомес най-накрая реши да сложи финал на тази история. Като начало призна, че темата за романтичните отношения с Бийбър е затворена. И сега вече тя е готова да отвори нова страница в живота си и отново да се влюби.


Между нас имаше взаимност, която и двамата мислехме за любов. Ние се разочаровахме един от друг, но още си мислехме:“Това е любов и за нея трябва да се борим!


Това беше токсична зависимост. Аз вярвам, че в бъдеще ще намеря човек, който ще бъде с мен на една вълна. И съм готова да го чакам толкова, колкото е нужно – до тогава, докато нашите жизнени пътища не се пресекат
“, казва тя.Източник и снимка: noviteroditeli.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи