Брой 21 26.V-01.VI. 2020

В света на известните:

Селин Дион посрещна пролетта

На 12 април милиони хора по света отпразнуваха католическия Великден.


В празничната неделя Селин Дион също реши да си създаде приятно настроение у дома. Тъй като цветята разцъфтяха и зеленината обагри всичко навън, певицата прекара деня си на двора, събирайки слънчеви лъчи.


Селин си сложи ушите на великденския заек и приветства топлото пролетно време с карирана рокля. Тя качи снимка в своя Инстаграм профил, стояща до табела, която гласи: „Добре дошла, пролет!“, като отправи мило пожелание към всичките си милиони последователи:


„Ето, че за съжаление се налага да прекараме великденската неделя у дома. Но сега повече от всякога искам да пожелая на вас и близките ви да се радвате на перфектно здраве! Нека се държим едни за други. С обич, Селин!“, написа певицата.

Източник и снимки: eva.bg

  Разтърсващи драми
  Любов и секс
  Сподели своята история
  Цитат на деня
  Любопитно
  Хороскоп

  ОвенАко сте родени под знака на Овен, през юни ще ви се наложи да вложите повече енергия и търпение за да преодолеете любовните си и семейни недоразумения или проблеми. Трудно ще бъде за тези от вас, които вече са преживели подобна ситуация и дори раздяла. През този месец от вас ще зависи едно сдобр...

  Прочети още...

  Виц на деня
  Анкета

  Харесвам историите за:

  Архив

  Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

   
   
  Покажи