Брой 43 23.X-29.X. 2018

Животът какъвто е:

Сестра му се оказа негова любовница

Омъжена съм от две години и съм бременна в шести месец. Обичам половинката си (или по-скоро го обичах) - той е красив, внимателен, носеше ме на ръце и работеше много, за да бъдем материално задоволени. Но един ден моя приятелка, запалена фенка на фотографията, реши да ме изведе на изложба на известен фотограф. Изложбата беше озаглавена: "Любов по улиците на града". За целта фотографът тайно откривал по улиците любовни двойки и ги снимал в моментите на интимност. Снимките бяха много красиви, при това двойките дори не бяха забелязали, че им нарушават личното пространство.


Внезапно на една от снимките разпознах Пламен! Съпругът ми пламенно прегръщаше някакво момиче и я целуваше по устните! Вгледах се по-добре и в девойката разпознах... сестра му! Тя живееше в друга държава и я познавах само от снимките, които съпругът ми показваше! Момичето бе много ангажирано, затова не можа да присъства дори и на сватбата ни. Шокирана от гледката, без малко да получа родилни болки. След сериозен разговор с Пламен, той неохотно призна, че тя не е негова сестра, а любовница. Двамата дори планирали да се оженят и подготовката за сватбата била в разгара си! "Сестра му" пристигнала в нашия град по негова покана и без да искат, съвсем случайно, любовниците били хванати в кадър от фотографа. Но както се оказа по-късно, момичето не знаело, че Пламен е вече женен и очаква дете.


Поисках да се свържа лично с нея, но Пламен на колене ме умоляваше да не разкривам истината. Наглостта му стигна дотам, че ми обеща половината апартамент, ако оставя любовницата му на спокойствие. След дълъг размисъл реших, че премълчавайки истината, няма да бъде коректно към момичето, което Пламен съвсем умишлено заблуждаваше. Големият шок дойде, когато се свързах със Златка - това й беше името. Младото момиче ми разказа, че от известно време поддържала връзка със съпруга ми, а родителите й - известни, уважавани и богати хора, вече изпратили до всичките роднини покани за предстоящата сватба. Пламен й показал моя снимка и обяснил, че съм негова сестра, на която той помага финансово, защото съпругът ми изоставил мен и нероденото ни дете.


Докато двете със Златка разкривахме цялата мистерия покрай Пламен, мръсникът беше успял да продаде единственото ни жилище и да избяга с парите. Банковата ни сметка се оказа източена. Сега живея в дома на болните ми родители и се чудя с какви средства ще оцелеем. Надявам се, че моят малък син, който ще се роди след няколко месеца, няма да наследи качествата на баща си. Ще направя всичко възможно, за да направя от него достоен и добър човек.


Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да „вадите горещи въглени от огъня“. Ще сте натоварени със сериозни проблеми, с помиряване на конфликти между роднини, с търсене на „изгубеното щастие“ за някой от кръга ви приятели. Изпитанията, премеждията и всички т...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи