Брой 38 18.IX-24.IX. 2018

Емоции:

Шест знака, че не си влюбен в партньора си

Както съществуват знаци на любовта, така съществуват и знаци на липсата на такава. Разбира се, не е гаранция, че ако във връзката ви има един-два такива, задължително не сте влюбени. Но определено съществуването им поради каквато и да е причина, може да окаже пагубно влияние върху бъдещето на вашите любовни отношения.


1. Апатия

Влюбените винаги имат енергия да правят нещо заедно. Те искат да се отправят на различни приключения и да изучават света заедно. Ако нямате желание да преживявате тези неща с партньора си, то определено трябва да се замислите защо всъщност сте с него.


2. Разстояние

Влюбените искат да прекарват колкото се може повече време заедно. Обикновено те си пишат често през деня и нямат търпение да се видят след работа или през уикенда, за да са заедно. Ако вие редовно се опитвате да прекарвате повече време сам или с други хора, отколкото с партньора си, то това е ясен знак, че не сте влюбен/а.


3. Фокус

Влюбените мислят един за друг често и искат да покажат това чрез малки жестове и подаръци. Те се загрижени и при проблем винаги ще се опитат да накарат партньора си да се почувства по-добре. Ако рядко мислите за партньора си по този начин, то може би не сте влюбени в него.


4. Физическа интимност

Влюбените правят повече секс, защото всъщност така те показват любовта си. Те обожават да доставят удоволствие на партньора си и да го карат да се чувства желан и ценен чрез секса. Той не се прави, просто за да се задоволи някаква егоистична физическа нужда. Затова ако не се интересувате от това на какво се наслаждава партньора ви в леглото (и още по-лошо: не го правите), по-добре не продължавайте тези отношения.


5. Оценяване

Влюбените се ценят един друг и се чувстват късметлии, че са намерили такъв човек в живота си. В повечето случаи те дори чувстват, че са намерили своята сродна душа. Ако вие смятате, че партньорът ви е просто още една риба в морето, то определено не сте влюбени в него.


6. Респект

Двойката, в която партньорите се уважават, се подкрепят един друг. Те не се опитват да контролират другия толкова и правят много неща като един отбор. Ако третирате партньора си сякаш той не може да предложи много, вероятно не го обичате.


Източник и снимка: highviewart.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще има повече напрежение или поводи за спорове и противопоставяне, показва вашият хороскоп. Основните „сблъсъци“ ще бъдат в дома ви, по семейни въпроси или ще бъдат свързани със съседи. Възможни са неочаквани или сложни за разрешение б...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи