Брой 8 20.II-26.II. 2018

Разтърсващи драми: Педофил изплаши детето ми

Щях да го убия

Щях да го убия

По едно време чух, че някой вика "Мамо, мамо", но бях убедена, че това не е Ани. За всеки случай погледнах и видях, че долу има няколко деца, сред които бе и тя - бяла като платно. Не можеше да издаде звук, само хълцаше, затова другите викаха вместо нея. Казаха да сляза да я прибера и аз хукнах по стълбите. Прегърнах детето, а то цялото трепереше. Отказа да яде, дадох й чай и я сложих да поспи. Преди това все пак разбрах какво се е случило.


Ани решила да се прибира, но във входа я спрял някакъв мъж - плешив, пък с плитка на тила. Заговорил я, че много му харесва блузката й и иска да я види. Всъщност започнал да опипва телцето й. Явно Бог е решил да запази момиченцето ми, защото то по чудо се измъкнало от лапите на педофила и хукнало навън при приятелчетата си, които като видели колко е уплашена, започнали да ме викат.
Идеше ми да намеря този гад и да го удуша със собствените си ръце. Нищо нямаше да ме спре да го убия. Обадих се на мъжа ми и той се върна веднага от работа. Обиколи квартала, но така и не откри изверга.
Затова реших да напиша това писмо и да ви посъветвам - не правете моята грешка. Не оставяйте и за миг децата си без надзор. Слава Богу, на нас ни се размина, но като си помисля какво би могло да стане, ме обхваща див ужас.

Елисавета Стоянова, София, жк "Дружба"


Писмото е от печатното издание

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица очаквайте непланирани и неочаквани събития в любовния си живот. Сега много неща могат да ви озадачат, объркат или да ви изпълнят в очакване за специално събитие: новина или телефонен разговор с любимия човек. Не правете собствени догадки или ин...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесва ли последната страница във в. "Лична драма" - КАЛЕЙДОСКОП?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи