Брой 50 11.XII-17.XII. 2018

Животът какъвто е:

Синът ми ме заплаши, че ако простя на баща му, той ще напусне дома ни

Преди време гледах един филм, в който главните герои тайно се срещаха след развода си. Моята история не е по-различна от тяхната. От известно време се срещам с бившия си съпруг Пламен, но внимавам синът ми да не разбере за нашите срещи. Кой да знае, че децата могат да пазят спомени толкова дълго време! Когато заради любовницата си съпругът ми ме напусна, Асен беше само на 4 години. Въпреки болката и обидата, никога не съм говорила лошо на сина ми за баща му. Напротив, винаги се стремях да запазя жива обичта в детското му сърце. Но един ден Асен ме погледна в очите и в прав текст ми заяви: " Защо ме лъжеш, мамо? Знам, че той ни напусна!". След тези думи осъзнах, че момчето ми никога няма да прости на баща си и спрях да измислям истории, в които представях бившия си съпруг като герой.


Изминаха пет години и прокуден от новата си съпруга, Пламен почука на вратата ми. Все още обичах този предател, затова му простих. Дълбоко в себе си имах надежда, че отново ще бъдем семейството. Вечерта дипломатично казах на Асен, че баща му се е завърнал, но реакцията му беше потресаваща. Пред очите ми синът ми истерично заяви, че ако Пламен стъпи в къщата ни, той щял да избяга от дома ни. Никога не съм виждала момчето си в подобно налудничево състояние. Когато разказах за случилото се на бившия ми съпруг, двамата решихме да се срещаме тайно.


Така от няколко месеца с Пламен внимаваме Асен да не разбере за нашите срещи. Избягваме да си пишем в социалните мрежи, дори и смс- и не си изпращаме. Въпреки всичко, което ми причини, продължавам да обичам бившия си мъж, но се страхувам от реакцията на сина си. Не знам колко време още бихме могли да пазим срещите си тайни. Все пак сме големи хора, а не ученици, които се срещат на чаша кафе. Все повече си мисля, че Пламен трябва да намери сили в себе си и да поиска прошка от наранения ни син. Може би това ще излекува разбитото му детско сърце!


Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще бъдете заредени с много оптимизъм и надежда за положителни събития и успехи. Преди всичко вниманието ви ще бъде насоченовъв финансов план, където ще имате възможност да се зарадвате на реални резултати и успехи.През тази седмица може да полу...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи