Брой 43 23.X-29.X. 2018

В света на известните:

Скъпи режисьорки, Стивън Спилбърг има добри новини

Доста актриси обърнаха внимание на факта, че в категорията за режисура на наградите Златен глобус липсват жени. Натали Портман, която имаше честта да обяви победителя, започна с многозначителен акцент: „а ето ги и всички номинирани мъже...“ В крайна сметка заслужен победител се оказа Гийермо Дел Торо, но и фактът, че не присъства нито една дама във въпросната особено престижна категория, нямаше как да не бъде подминат.


Е, скъпи режисьорки, Стивън Спилбърг има добра новина за вас. Топрежисьорът предрече, че за предстоящите най-престижни филмови отличия – Оскарите, ще има поне едно женско име в категорията за режисура.


„Има няколко невероятни жени - Грета Геруик с „Lady Bird“ , Дий Рийз с„Mudbound“, Пати Дженкинс с „Wonder Woman“. Беше една наистина невероятна година, така че предвиждам поне една номинация за жена режисьор, ако не и няколко“, заяви Спилбърг в интервю за „Entertainment Tonight“.


Номинациите за наградите Оскар ще бъдат обявени на 23 януари.


Източник и снимка: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да „вадите горещи въглени от огъня“. Ще сте натоварени със сериозни проблеми, с помиряване на конфликти между роднини, с търсене на „изгубеното щастие“ за някой от кръга ви приятели. Изпитанията, премеждията и всички т...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи