Брой 29 17.VII-23.VII. 2018

В света на известните:

Скъпи режисьорки, Стивън Спилбърг има добри новини

Доста актриси обърнаха внимание на факта, че в категорията за режисура на наградите Златен глобус липсват жени. Натали Портман, която имаше честта да обяви победителя, започна с многозначителен акцент: „а ето ги и всички номинирани мъже...“ В крайна сметка заслужен победител се оказа Гийермо Дел Торо, но и фактът, че не присъства нито една дама във въпросната особено престижна категория, нямаше как да не бъде подминат.


Е, скъпи режисьорки, Стивън Спилбърг има добра новина за вас. Топрежисьорът предрече, че за предстоящите най-престижни филмови отличия – Оскарите, ще има поне едно женско име в категорията за режисура.


„Има няколко невероятни жени - Грета Геруик с „Lady Bird“ , Дий Рийз с„Mudbound“, Пати Дженкинс с „Wonder Woman“. Беше една наистина невероятна година, така че предвиждам поне една номинация за жена режисьор, ако не и няколко“, заяви Спилбърг в интервю за „Entertainment Tonight“.


Номинациите за наградите Оскар ще бъдат обявени на 23 януари.


Източник и снимка: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен това ще бъде седмица, в която ще се концентрирате към стриктното изпълнение на вашите планове и задачи.Сега обстоятелствата ще работят във ваша изгода и вие ще трябва максимално да се възползвате от тях.Вероятно точно през тази седмица ще направите важни планове ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи