Брой 49 03.XII-09.XII. 2019

Животът какъвто е:

След изневярата... Втора част

Не казах на семейството и приятелите си, че съм хванала мъжа си в изневяра. Също така поддържах отношенията ни стабилни и пред сина ни. Впрочем когато се прибра от гостуването при баба си и дядо си, той забеляза, че съм плакала, но аз му казах да не се притеснява. Обясних му, че мама и татко имат някои проблеми, ала с времето всичко ще се нареди. Колкото и да бях наранена, объркана и ядосана, бях решила да се справя с предателството на съпруга си по цивилизован начин. Вече достатъчно плаках.


Изминаха четири месеца, откакто Вальо изпрати имейл на Ели. Нашият свещеник ни препоръча да посетим брачен консултант и със съпруга ми две седмици ходехме на терапия. В началото на консултациите имаше моменти, в които си мислех, че ще го загубя завинаги, защото той изглеждаше много объркан. Трябваше да му докажа, че за да преодолеем тежкия период, съм готова да направя всичко необходимо, но ми е нужна и неговата подкрепа. Любовта ни бе все още жива и за да я преоткрием, преминахме през слоеве негодувание, гняв и страх. С времето приехме факта, че бракът ни е изгубил искрата си. Вальо каза, че съм спряла да бъда забавна и настроена към приключения, а Ели му е давала всичко онова, от което аз го бях лишила. С нея, разясни той, наистина е бил себе си.


Осъзнах, че вината за разпадането на брака ни, е не само на мъжа ми, а и моя. Често се заяждах с него, отблъсквах го, пренебрегвах го. Като част от изцелението, брачният консултант ни препоръча да общуваме повече и с уважение. Освен това трябва да си отделяме повече време, през което да бъдем интимни. И най-важното - да не крием нищо един от друг. Много трудно успях да си върна доверието към Вальо. Все още не съм готова да правим секс, но чувствам, че сега общуваме по-добре. Прегръщаме се и целуваме и сме по-внимателни един към друг. Искрено вярвам, че един ден ще бъдем същото задружно семейство, каквото бяхме преди.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Мнозина ще почувстват скука и недоволство от текущата си работа. Старайте се да не сте разсеяни, защото това може да ви създаде проблеми. Пазете се да не изгубите важна информация. Бъдете внимателни със своя нрав и не се дразнете от нищо. Отношенията с колегите и особено с шефовете могат да с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи