Брой 26 26.VI-02.VII. 2018

Животът какъвто е:

След развода ни разбрах, че бившият ми съпруг е правил групов секс с мъже

След като прочетох тези думи в чат съобщенията между съпруга ми и друг мъж, почувствах, че на моменти въздухът ми не достига. Спомням си, че сложих ръката си на гърдите си, търсейки въздух, докато светът, който познавах, започна да се руши покрай мен. Бях готова на всякакви компромиси, за да сложа край на осемгодишния си брак в съда. Разводът беше готов, още преди следата под сватбения ми пръстен да избледнее. Не можех да издържам състраданието и подигравките на хората. Имах две деца, които трябваше да предпазя, затова реших да се преместя на стотици километри. Надявах се на нов старт, далеч от всеки, който ни познава. Докато се занимавах с битови неща в дома ми, видях част разговор от разговора, който унищожи брака ми. Бях решила набързо да го прочета, но изведнъж нещо ново ми привлече вниманието. Някакъв затворник питаше съпруга ми за неговата интернет страница. Интернет страница?


С няколко клика намерих въпросната страница, на която се виждаха интимните части на съпруга ми. Лицето му беше скрито, но тялото - негово.


Снимките бяха направени в нашия дом, на нашите мебели. В страницата си мъжът ми разказваше за своя див сексуален опит, за груповия секс и дори споменаваше, че има успешен семеен живот. Снимките бяха болезнено и трайно доказателство за лъжите, на които се основаваше бракът ми - постовете стояха от самото начало, първата ми бременност, раждането на второто ни дете ... Толкова години ме е лъгал, а аз, наивно вярвах, че работи до късно през нощта, а уикендите прекарва в офиса. По-нататък мъжът ми се хвалеше за срещите си с непознати мъже по хотели, а понякога дори се срещали и в близост до училището на нашите деца.... Животът ми беше разбит. Сега разбирам защо той се съгласи толкова лесно на развод. Колко глупава съм била да вярвам, че въпреки всичко зачита брака ни и се бори със сексуалните си наклонности. Имаше ли някакви признаци? Е, всъщност не. Сексуалният ни живот беше нормален, имахме две деца. Вярно е, че никога не съм го имала за страстен любовник и обикновено аз си исках секс, но все пак...


Мислех, че не иска да спи с мен, защото е уморен и стресиран от работата си, а всъщност той е искал да прави групов секс с мъже.


Дали се чувствам виновна? Провалих ли се като жена? Как можех да повлияя на наклонностите му? Гади ми се от мисълта, че съм спала с такъв човек. Отне ми дълго време, за да се съвзема. Слава богу, днес имам по-добър живот, отколкото преди, поне не живея в лъжа. Той все още е част от живота на моите деца. Децата ни знаят, че баща им е хомосексуален, но нищо повече от това. Надявам се, че никога няма да разберат ужасната истина за него.


Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да се върнете към миналото си: срещи с хора от миналото ви, неразрешени проблеми от предишни месеци или години и др.Това ще бъде много сложна седмица, в която ще трябва да „стъпвате на пръсти“ и да не допускате прибързв...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи