Брой 43 23.X-29.X. 2018

Животът какъвто е:

След сватбата разбрах, че "принцът" се оказа подъл лъжец с две деца

Със Злати се запознахме на барбекю, организирано от общи приятели. Веднага ми грабна окото - висок, красив мъж, без пръстен на ръката си. В момента, в който го видях, потънах в зелените му очи. След партито той ме изпрати до дома ми, но на раздяла обеща да ми се обади съвсем скоро. И наистина - още на следващия ден двамата вечеряхме в скромен ресторант. С него не говорихме никога за миналото, защото за нас най-важно беше бъдещето. Виждах, че Злати е готов за сериозна връзка. Този факт не ме учудваше - все той беше на 39 години, а аз - на 28.


Половин година по-късно вече познавах родителите му, приятелите и по всичко личеше, приятелите и по всичко личеше, че скоро ще има сватба. Един ден бъдещата ми свекърва подари на Злати голяма сума пари. Учудих се, че тя все още помага финансово на сина си, но тактично замълчах. В навечерието на сватбата, двамата решиха да посетят роднини в друг град, но преди да тръгнат, видях, че напълниха колата с детски играчки. В този миг една тревожна аларма започна да звъни в главата ми - знаех, че бъдещият ми съпруг няма деца. Но тогава, за кого бяха тези играчки? След кратък размисъл реших, че най-вероятно двамата са решили да направят дарение на някой детски дом. Все пак свекърва ми отдавна нямаше малки деца и може би искаше да дари любовта си на нечие изоставено дете.


Шокът дойде само седмица след сватбата. Бях си запазила час при моята гинеколожка, за да ми махне спиралата и щастлива й споделих, че съм напълно готова да стана майка. Но когато лекарката прочете новата ми фамилия, изненадано ме погледна и внезапно заяви: " Венета, съпругът ти вече има две деца от два различни брака. Ти имаш ли ум?"


Не знам как успях да се прибера. Злати беше на работа, но свекърва ми се въртеше нещо в кухнята. Погледнах я ядосано и още на прага на вратата й казах, че ако не ми разкаже цялата истина, веднага ще подам молба за развод. И тогава цялата мръсотия излезе на бял свят. Оказа се, че аз съм третата съпруга на Злати. Оженил се за първи път след университета, но детето се родило с церебрална парализа. Да се грижи за нещастното дете, се оказало трудна работа и той напуснал семейството си. Вторият му брак също не минал добре - Злати се пропил, а това принудило жена му да вземе дъщеря им и да замине при родителите си.


Свекърва ми обаче се грижи много добре за внуците си: купува им подаръци, изпраща им пари. Точно тя поощрила Злати да си потърси трета съпруга. Ако кажа, че останах като в небрано лозе, значи нищо да не кажа. Моят съпруг не се оказа мечтания принц от приказките, а подъл лъжец с две деца, който на всичкото отгоре иска да имаме общо дете.


Венета

Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да „вадите горещи въглени от огъня“. Ще сте натоварени със сериозни проблеми, с помиряване на конфликти между роднини, с търсене на „изгубеното щастие“ за някой от кръга ви приятели. Изпитанията, премеждията и всички т...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи