Брой 8 25.II-02.III. 2020

В света на известните:

Софи Търнър очаква първото си дете

Животът се случва на бързи обороти при 23-годишната звезда от „Игра на тронове“ Софи Търнър.


След като приключи хитовият сериал, заедно с който тя порасна и стана известна, актрисата реши, че е време да обърне внимание на личния си живот. А именно – да сключи брак с любимия си мъж.


Това се случи преди по-малко от година, когато тя и 30-годишният Джо Джонас си казаха „да“ в нощта на наградите Билборд. Да, говорим за сватба във Вегас, която обаче не приключи с развод по бързата процедура. Напротив, месец по-късно зарадваха приятели и роднини с истинско празненство и отново си казаха да, този път във Франция.


Е, хубавите новини продължават. Софи Търнър е бременна с първото си дете. Така твърдят множество източници, близки до двамата и цитирани от западните медии. Очакваме в близко време да видим щастливата Софи с коремче. А големият и малкият екран могат да почакат.

Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

През тази седмица интуицията ще бъде по-силна от логиката.Астро-аспектиНа 25.02. Слънце секстил с Марс – благоприятства личните инициативи, дава решителностНа 26.02. Слънце в съвпад с R-МеркурийНа 26.02. R-Меркурий в секстил с Марс – благоприятства активното общуванеНа 28.02. Венера в квадратура с П...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи