Брой 49 03.XII-09.XII. 2019

В света на известните:

Тайната колекция на Парис Хилтън – притежава 800 перуки

Кой да предположи, че Парис Хилтън е такъв фен на перуките. 38-годишната звезда разкри, че всъщност притежава около 800.


„Имам всеки възможен цвят, имам всяка възможна прическа и стайлинг. Обикновено ги нося, когато съм в Дисниленд или някое друго място. Ако съм в държава, където не искам да ме разпознаят и искам да обикалям и разглеждам като обикновен човек, обикновено слагам къса черна перука и готово! Прикритието е осигурено“, заяви в интервю Парис Хилтън.


Освен за дегизировка, Парис използвала перуките и когато иска да се преоблече като някоя друга знаменитост – я за видео, я за парти.


Не разбрахме само къде ги складира всички тези перуки. Със сигурност обаче може да взема съвети относно поддръжката им и обогатяването на колекцията си от Доли Партън, която е друг голям фен на перуките. Преди време кънтри певицата разкри: „Не съм ги броила, но със сигурност са поне 365, защото всеки ден съм с различна. Ако съм си вкъщи обаче, не си слагам перука. Тогава съм със собствената си коса и гледам винаги да е боядисана – руса, естествено“, заяви в интервю Доли Партън.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Мнозина ще почувстват скука и недоволство от текущата си работа. Старайте се да не сте разсеяни, защото това може да ви създаде проблеми. Пазете се да не изгубите важна информация. Бъдете внимателни със своя нрав и не се дразнете от нищо. Отношенията с колегите и особено с шефовете могат да с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи