Брой 8 20.II-26.II. 2018

Здраве и красота:

Тайната на безупречния фон дьо тен

Хидратирайте добре кожата преди гримиране

Първо използвайте хидратираща маска, след което си направете отпускащ масаж на лицето. Разбира се, съобразете маската с вида на кожата си. Можете да заложите на продукти от роза, алое вера или зелен чай, те имат прекрасно въздействие върху кожата. Много е важно да разтриете нежно лицето си след маската, защото по този начин ще подобрите кръвообращението и кожата ви ще изглежда много по-добре. Ако хидратирате добре лицето си преди нанасянето на фон дьо тен, то ще придобие онзи блясък, който желаете.


Дали да използвате основа?

Съществуват различни мнения по въпроса. Някои гримьори са категорични, че основата е задължителна част от грима, защото задържа фон дьо тена по-дълго. Други не залагат големи надежди на нея. Но ако козметикът ви е категоричен, че трябва да използвате основа, за да предпазите кожата си, то не се колебайте.


Нанасяйте от центъра навън

Използвайте фон дьо тен в малки количества и само, където наистина имате необходимост от него. За целта, разбира се, той трябва да отговаря напълно на цвета на кожата ви. Първо сложете от продукта в средата на лицето си (около носа, челото и брадичката), след което го разнасяйте навън.


Подчертавайте тези точки от лицето си

Нанесете хайлайтър по върха на носа, по брадичката и по скулите, за да придадете по-естествен вид.


Попийте омазнените участъци

С помощта на кърпички попийте местата, които обикновено лъщят малко след нанасянето на фон дьо тена.


Източник и снимки: woman.hotnews.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица очаквайте непланирани и неочаквани събития в любовния си живот. Сега много неща могат да ви озадачат, объркат или да ви изпълнят в очакване за специално събитие: новина или телефонен разговор с любимия човек. Не правете собствени догадки или ин...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесва ли последната страница във в. "Лична драма" - КАЛЕЙДОСКОП?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи