Брой 12 19.III-25.III. 2019

Любов и секс:

Тайни за мъжете, които трябва да знаете

Във взаимоотношенията между мъжете и жените има много неща, които са неизвестни и за двата пола. Тайната за разбирането на жените все още не е разкрита, но до каква степен ние жените успяваме да разберем господата? Споделяме няколко тайни за мъжете, които е добре да знаете.


Мъжете са изложени на по-голям риск от отказ

Представителките на нежния пол са изправени пред отхвърляне много по-рядко, за разлика от мъжете. Ако една жена иска да привлече вниманието на един мъж, само един разговор е достатъчен. Дори ако бъде отхвърлена, тя би могла да продължи напред.


В наши дни дамите са много по-смели, отворени да направят първата крачка. От друга страна, тази смелост при господата сякаш се загуби във времето и те предпочитат да не рискуват да заговорят жена, от страх да не бъдат отхвърлени.


Мъжете харесват най-напред с очите

Мъжете реагират по-добре на визуални стимули, отколкото жените. Ако видят нещо, което харесват, няма да бъдат разсейвани от нищо друго. Ето защо няма как привлекателна дама да не прикове тяхното внимание, докато харесват външността, биха могли да игнорират доста минуси по отношение на личността ѝ.


Искат да бъдат обичани

Въпреки и да не го споделят и някак да се въздържат да ни го показват, представителите на силния пол се нуждаят от любов точно толкова, колкото и жените. Те не са истински щастливи, освен ако са в задоволителна връзка с някого, който се грижи за тях. Грижовността е единият от признаците на любов и ако я получават редовно, връзката им може да бъде балансирана.


Мъжете не „четат“ мисли и не „прочитат“ хората

Мъжете нямат добре развита интуиция като жените. За тях е по-трудно да се адаптират социално за разлика от жените. Също така, понякога им е трудно да разберат за какво им се сърди половинката, затова, момичета, говорете директно.Едно от най-важните неща за тях във връзката е лоялността

Има причина повечето мъже да са собственици на кучета, вместо на котки. Това е така, защото кучетата им предоставят лоялността, от която се нуждаят. Ето защо те държат да имат лоялна партньорка в любовта. Да бъдеш лоялен партньор трябва да бъде двупосочна улица, ето защо е важно не само да давате, но и да получите същото от мъжа до себе си.


Искат да са водещата страна

Това, което мъжете искат в отношенията им е любимата им да ги уважава. Трябва да знаете кога да дадете на мъжа управлението на връзката. Мъжете традиционно са тези, които водят, вземат важните решения. Културата донякъде променя традиционните различия и роли, но много от господата все още очакват те да са по-силната половинка в една връзка. Ето защо е важно да се намери балансът между двама души.Не можете да ги накарате да се обвържат

Невъзможно е да накарате един мъж да се обвърже в сериозен ангажимент, ако не е готов. Ето защо му дайте малко време.Източник и снимка: az-jenata.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През седмицата ще получавате положителна енергия от звездите. Ще имате успехи както в работата (бизнеса), така и на любовния фронт. Особено след 20-ти, когато Слънцето преминава във вашия знак започва период, наситен с емоции, чувства, любов и вътрешна хармония. Избягвайте да вземате прибърза...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Абонирам се за вестник "Лична драма":

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи