Брой 26 26.VI-02.VII. 2018

Емоции:

Тези 10 мъже разказват открито защо са спрели да обичат!

Определено трябва да прочетете изповедта на тези мъже! Има какво да научите!


Всяко момиче и жена знае, че мъжете не са многословни и да ги накарате да кажат истината е доста трудно. Но днес ще ви разкажем за чистосърдечните признания на 10 мъже, които разкриват истинските причини, поради които вече не обичат и поради които връзката с любимата им е сведена до нула.


Тези мъже говорят за истинските причини за угасване на чувствата.


1) “Един ден ми хрумна, че най-омразната част от деня ми е, когато се върна у дома. Аз мразех да се приближавам до нас и да виждам колата й, знаейки, че тя е там. Аз просто исках да бъда сам и никой да не ме докосва. Вече не ми харесваше да споделям живота си с нея.”


2) “Осъзнах, че вече не сме екип. По-рано, ние се подкрепяхме помежду си в различни ситуации. И тогава започнах да чувствам, че ми харесва да се съревновавам с нея. Опитвах се да правя всичко по-добре, за да й докажа, че тя греши. Разбрах, че вече не е на моя страна и че имаме лошо влияние един върху друг.”


3) “Разбрах, че никога не съм искал да се оженя за нея. Ние бяхме заедно в продължение на 3 години и аз мислех как да й предложа брак цяла една година, но знаех, че не мога да се реша. В крайна сметка разбрах, че явно трябваше да го отложа, защото дълбоко в себе си знаех, че не искам да се виждам с нея.”


4) “Тя ми изневери.”


5) “Погледнах към моя календар: беше петък и осъзнах, че ние се караме сериозно всеки ден от седмицата. Не исках да прекарам уикенда с нея. Това беше тревожен сигнал.”


6) “Седяхме и разговаряхме с колегите си за това, какво всеки би направил, ако има много пари. Един младеж каза, че ще се откаже от работата си, ще си купи яхта и ще пътува по целия свят, заедно с приятелката си. И аз разбрах, че е по-добре да се откажа от момичето си и да пътувам сам.”


7) “Когато се запознах с приятелката ми, тя беше много заета със своите проучвания и кариера. Въпреки това, ние станахме много близки и аз й дадох възможност да постигне целите си. Тя беше много раздразнителна, но аз мислех, че е заради натоварения й график и че е временно. Но тя продължаваше.. така разбрах, че тя никога няма да има време за мен.”


8) “Тя си намери нови приятели и започна да чете нова литература, която промени радикално нейните виждания и ценности. Опита се да ги наложи върху мен, така че моите приятели отказаха да се срещат, когато тя е наоколо. Това беше голям стрес и съвсем не беше онази жена, в която се влюбих.”


9) “Тя започна да критикува всичко. После аз спрях да споделям с нея неща, за да не слушам коментари за тях. Когато получих повишение в работата, осъзнах, че на никого не мога да кажа за него и с никого не мога да го отпразнувам, защото жена ми със сигурност ще намери нещо, от което да се оплаче. Тогава разбрах, че да мога да успея, ако съм сам. ”


10) “Разбрах, че рожденият й ден е истинско събитие, но през последните две години, тя не направи нищо за моя рожден ден. Отидохме в ресторант и аз платих. Не спрях да я обичам веднага, но започнах да планирам развод. Това беше симптом, че сме на дъното на нашите отношения.”


Резултат с изображение за Тези 10 мъже разказват открито защо са спрели да обичат!


Невероятно! Да бъдем честни, бяхме шокирани да разберем, че малките неща за нас в една връзка, са толкова важни за любимите ни мъже. И те храбро се опитват да бъдат търпеливи и да ни дадат време за това да променим нещо. Но когато търпението е към края си, те просто се обръщат и си тръгват без повече приказки.


Много важни за една връзка са разбирателството, уважението и компромисите. Ако мъжът мълчи и не казва нищо, това не означава, че всичко е наред и че всичко му харесва в тези отношения. Поради това си струва да обърнете внимание на това, на което по-рано не сте придавали значение.


Източник и снимки: bukvarche.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да се върнете към миналото си: срещи с хора от миналото ви, неразрешени проблеми от предишни месеци или години и др.Това ще бъде много сложна седмица, в която ще трябва да „стъпвате на пръсти“ и да не допускате прибързв...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи