Брой 33 13.VIII-19.VIII. 2019

Здраве и красота:

Тя е на 53 и целият свят въздиша по формите ѝ

Австралийката Дона Омански омайва последователите си в мрежата с горещи, секси снимки, които редовно публикува. Тя притежава стройно, стегнато и добре оформено тяло, което с радост показва на фотосесии, тъй като работи като модел.


Несъмнено ще се изненадате да разберете, че красивата австралийка, която живее в Гоулд Коуст далеч не е на възрастта, която сигурно сте ѝ дали.


Тя е на 53 и целият свят въздиша по формите ѝ (СНИМКИ)


Дона е на 53, но изобщо не ѝ личат.


Тя започва кариерата си на модел, когато е 15-годишна.


"Като малка всеки уикенд се занимавах с конен спорт и нямах никакво време за други увлечения. Не съм от хората, които обичат да гледат много телевизия или да четат книги", споделя красавицата.


Тя е на 53 и целият свят въздиша по формите ѝ (СНИМКИ)


53-годишната австралийка често посещава спортната зала, но се старае да не превръща тренировките в рутина. За да успее тя сменя спортовете от време на време, като в момента се е запалила по бокса.


Тя е на 53 и целият свят въздиша по формите ѝ (СНИМКИ)


Освен тренировките в зала, Дона отделя време да спортува и на вън. Когато няма достатъчно време за това тя просто се разхожда на чист въздух.


Тя е на 53 и целият свят въздиша по формите ѝ (СНИМКИ)


Вече 5 години моделът не яде храни с животински произход. Всеки ден пие зелен чай и признава, че през живота си не е близвала кафе.


"На вечеря мога да си позволя малко алкохол. Обичам да опитвам необичайни вина", разказва Омански.


Тя е на 53 и целият свят въздиша по формите ѝ (СНИМКИ)


На онези, които се искат да одобрят физическата си форма и искат да се сдобият с физика като нейната, Дона препоръчва диета с високо съдържание на фибри.


"Това е нещото, което ще съхрани младостта ви и ще накара организма ви да функционира по-добре. Ако сте щастливи отвътре, това се вижда отвън", казва тя.


Тя е на 53 и целият свят въздиша по формите ѝ (СНИМКИ)


Друго, още по-важно нещо, което моделът препоръчва, е ограничаване и дори изключване от менюто, всякакви храни с наситени и транс мазнини. Тя е убедена, че тези храни не правят нищо добро за тялото, а го състаряват по-бързо.


Австралийката твърди, че никога през живота си не се е подлагала на пластични операции с цел подобряване на външния си вид.


Тя е на 53 и целият свят въздиша по формите ѝ (СНИМКИ)


"Преди 10 години претърпях операция на клепачите, но тя ми бе назначена от лекари. Нуждаех се от корекция", обяснява жената.


За кожата си започва да се грижи през последните няколко години. Единственото, което използва, е почистващ гел и овлажняващ крем.


Нищо чудно прекрасната ѝ кожа да се дължи на климата, на който се радват в Австралия.


По думите ѝ, освен тренировките и правилното хранене, тайната на вечната младост се крие в липсата на стрес.Източник и снимки: fakti.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи