Брой 12 20.III-26.III. 2018

Емоции:

Тя е твърде умна за теб, затова е сама

Тя е твърде умна, за да играе на твоите игри. Има жесток график. Има милиони неща, които трябва да свърши. И няма време да анализира някакви намеци в твоите съобщение или да мисли как да те впечатли.


Любовта при нея не е на първо място. На първо място при нея е тя самата. Затова ако не подхождаш на нейния начин на живот, работа или дори режим на съня, тя няма да се занимава с теб. По-добре да остави всичко както си е. Защото, честно казано, нейният живот хич не е лош. На нея и така й е добре.


Тя знае как да си зашие копчето или да си свари чай. Вече й е комфортно сама да вечеря и да гледа сериал. Не й е нужен мъж за това.


Тя вини за своята самота своите високи стандарти. И макар да се държи така, сякаш тези стандарти са нещо хубаво, понякога не е сигурна в това. Понякога си мисли, че това е само преграда.


Тя веднага вижда това, което не й харесва. Веднага може да каже дали мъжът иска просто секс или играе на два фронта.


Тя веднага забелязва всичко и заради това отказва всеки. Тя слуша своя разум, а не сърце, така че дори когато срещне онзи, който покорява тялото й, нейният мозък взима връх. Той я убеждава, че това е нелогично. Инфантилно. Че тя трябва да игнорира своите импулси и да постъпи мъдро.


Тя нарича себе си реалист, но е таен песимист. Тя не вижда смисъл в това да се сближава с този, който накрая ще я накара да страда.


Когато в корема й се появяват пеперуди, тя си казва, че това е само временно. Че тя просто иска да влезе в нечие легло и че той не е толкова хубав, колкото изглежда.


Тя е решила, че е най-умно да остане сама. Да избегне риска на любовта. Ако съсредоточи цялата си енергия върху работата, тогава ще забрави за отношенията. Ако седи до късно пред компютъра, никога няма да е самотна. Ако заключи сърцето си, никога няма да усети болка. Всичката тази лъжа тя я казва на себе си.


Тя е сама, защото знае каква болка могат да причиняват хората. Защото е видяла това в своите приятели, тя е спасила не една приятелка, чието сърце е било разбито.


Тя е сама, защото е видяла какви глупости са извършвали другите в името на любовта и се е заклела, че никога няма да бъде такава глупачка. Че никога няма да позволи на мъж да обърка ума й. Но повече от всичко тя е сама, защото все още не е срещнала своя човек.


Тя има голямо сърце и голям ум, затова когато намери любовта на живота си, тя ще го разбере. И когато това се случи, тя най-накрая ще си позволи да чувства. И ще си позволи да обича.


Източник: webmiastoto.com

Снимка: pixabay.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен тази седмица ще получите интересна или полезна информация чрез хора, които не познавате или по друг неочакван начин.Сега дори чрез различните клюки и коментари ще можете да научите важни за вас неща.Ще имате покана за приятелство или някой ще прояви интерес към в...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесва ли ви последната страница във в. "Лична драма" - КАЛЕЙДОСКОП?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи