Брой 21 26.V-01.VI. 2020

Любов и секс:

Трите златни правила за обсъждане на гаджето

Бъди честна! Споделяш всичко – от уникалната изненада, която ти е направил през уикенда, до колко те дразни, че не изхвърля боклука... Така, че трябва да признаем, че обсъждането си е в реда на нещата. Но да избереш подходящия човек и да прецениш колко и какво да му кажеш – вече си е доста трудна задача!


Не е изключено в даден момент да се окаже, че споделяш на човек, който иска да бъде „много полезен“ и да се окаже, че всичко, което споделяш, стига до гаджето ти. Затова трябва много внимателно да подбираш хората си!


Ето за какво трябва да внимаваш и да помниш преди да обсъждаш интимните си отношения:


Твърде много говориш за това?

Ако често споделяш – супер, това е страхотно! Но ако разказът ти започва от момента на поздрава и приключва с разделянето, това не е много похвално. В случай, че доминираш в комуникацията и привличаш вниманието към себе си през цялото време, а е момент, в който не се намираш в криза – определено прекаляваш!


Внимателна ли си към детайлите?

Преди да се похвалиш, че половинката ти ти оставя романтични бележки всяка сутрин в чантата и се грижи дори и за най-дребния детайл, помисли дали, и на кого би навредило това!


Ами ако приятелката ти няма твоя късмет и се почувства зле от разказа за красивия и грижовен принц?! Помисли и за партньора си – ако той цени поверителността на отношенията ви, тогава не бива да разказваш на никого за подробности от вашата връзка. Преди да си отвориш устата се увери, че разказът няма да навреди на никого.


Искаш да създадеш клюка или искаш да се посмеете заедно?


Трите златни правила за обсъждане на гаджето


Всичко, което не е особено положително за половинката ти, е добре да не споделяш пред когото и да било. Не разчитай на това какво самата ти мислиш по въпроса – по-добре го попитай директно. Разбира се, забавните моменти си заслужава да бъдат споделени, но не бива да забравяш за най-важното – доверието у партньора ти. За да споделиш нещо интимно, избери един или двама доверени хора: сестра, най-добра приятелка… и никога не си позволявай да споделиш нещо подобно на човек, който не ти е прекалено близък!Източник и снимки: cosmopolitan.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През тази седмица ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще зарадва. Сега е по-добре да мислите по-малко за покупки и придобивания, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете. Опитайте се да защитите възгледите си п...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи