Брой 8 25.II-02.III. 2020

Животът какъвто е:

Твърдеше, че ме обича, а не се възпротиви на властната си майка

С Пламен се запознахме преди почти година на парти, което беше организирано от общ познат. Заговорихме се и когато разбрахме, че имаме много общи интереси, бързо се сближихме. Въпреки че отдавна съм надхвърлила 25, никога не съм се влюбвала толкова силно. След броени дни с любимия трябва да отпразнуваме годишнина от връзката ни, но заради последвалите събития това едва ли ще се случи. Пламен произхожда от заможно семейство, а за съжаление аз нямам нито добро образование, престижна работа, апартамент или скъпа кола. Той винаги е казвал, че парите нямат никакво значение за него и че ме обича такава, каквато съм.


За да покаже любовта и загрижеността си, Пламен периодично ми купуваше дрехи и ми отпускаше известна сума за козметични салони. Разбира се, отношението му ме накара да се влюбя още повече в него. Завистливите ми приятелки коментираха, че птичето на късмета е кацнало на рамото ми. Но неотдавна идеалният ми свят се срина - принцът не се оказа този, за когото се представяше. Преди известно време с приятеля ми решихме да заживеем заедно на семейни начала и ако всичко върви добре, да се оженим. За да отпразнуваме началото на съвместния ни живот направихме малко парти и поканихме семейството му на вечеря.


Впрочем Пламен отдавна се беше запознал с близките ми, докато аз за първи път щях да се срещна с неговите. На вечерята освен родителите му, присъстваше също и възрастната му баба. Всичко беше наред, до момента, в който не съобщих на роднините му, че планираме да се оженим. Изведнъж майка му пребледня и със студен глас процеди през зъби: " Слушай, момиче, ако нямаш добре платена работа, не си и мечтай да ми станеш снаха." Очаквах, че Пламен ще ме защити, но той смутено заби нос в масата. Разплакана се изправих и тичешком се скрих в банята. Оттогава отношенията ни с приятеля ми не са същите. Твърдеше, че ме обича, а не се възпротиви на властната си майка. Кажете ми, уважаеми читатели, всичко ли в този свят се решава с пари?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

През тази седмица интуицията ще бъде по-силна от логиката.Астро-аспектиНа 25.02. Слънце секстил с Марс – благоприятства личните инициативи, дава решителностНа 26.02. Слънце в съвпад с R-МеркурийНа 26.02. R-Меркурий в секстил с Марс – благоприятства активното общуванеНа 28.02. Венера в квадратура с П...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи