Брой 50 10.XII-16.XII. 2019

Необяснимо:

В какво вярвате? Изберете алхимичен символ и разберете!

Тези символи често се наричат магически, алхимични и символи на късмета.


Разгледайте картинката. Опитайте се да не избирате по определени критерии и решете бързо.


Кой символ избрахте? Ето какво означава вашия избор:


1) Лъв

Лъвовете символизират слънцето.


Вие предпочитате да градите живота си напълно самостоятелно. Не признавате съществуването на съдбата. Мислите, че човек обикновено получава това, което заслужава. Вие сте силна личност. Доминирате в много аспекти на живота си. Вярвате малко в късмета, но най-вече вярвате в себе си и сте сигурни, че имате какво да инвестирате. Вярвате, че без усилие не можете да извадите рибата от морето.


2) Пясъчен часовник

Часовникът е символ на неизбежността, кръга на времето.


Вие сте малък философ. Не обичате да бързате. Не обичате силните емоции. Не обичате шумните хора и шумните неща. Вие предпочитате да правите всичко старателно, последователно, в спокойна атмосфера. Слушате всичко, което ви казват, но ще направите, каквото решите. Вие вярвате, че времето лекува, че човек свиква с всичко. Вярвате, че не можете да скочите по-високо от главата си.


3) Луна

Лунните сили са свързани с емоциите и скритите истини.


Дарът ви е прозорливост, много развита интуиция. Но вие не сте пророк. Не ви харесва да давате съвети, когато не ви питат. Вие предпочитате да запазите мислите и мнението за себе си. За вас е удоволствие да наблюдавате и разбирате, че всичко свършва, както сте си мислили. Вие сте скромен и деликатен човек. Вярвате, че всеки човек живее, както реши. Не се опитвате да преправите този свят. От неприятните за вас случаи и хора стоите просто настрана.


4) Ключ

Ключът винаги е бил свързан с търсенето на отговори.


Вие сте недоверчиви и често се съмнявате. Трудно взимате решения, претегляте плюсовете и минусите, съветвате се, слушате и се съмнявате отново. Често сте отегчени, понякога притеснени. Вие имате неспокоен характер. Вярвате, че всеки е готов да ви измами. Не сте близки с хората и трудно допускате нови хора до себе си. Не обичате да мислите за смисъла на живота и като цяло сте затворен човек.


5) Хамса или ръката на Фатима

Хамса е свързана със защита от зли сили.


Вие сте търпеливи и лоялни към другите. Не съдите и рядко защитавате себе си, предпочитате да сте търпеливи. Вярвате в съдбата и мислите, че споренето с нея е безполезно упражнение. Вие сте човек, който бързо се уморява и не се радва на живота. Често се лишавате от неща, които могат да ви харесат. Вие просто не знаете как да обичате себе си. Да се грижите за много хора – това е във вашата природа. Грижите се за себе си само, когато сте болни.Източник: svetovnizagadki.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Мнозина ще почувстват скука и недоволство от текущата си работа. Старайте се да не сте разсеяни, защото това може да ви създаде проблеми. Пазете се да не изгубите важна информация. Бъдете внимателни със своя нрав и не се дразнете от нищо. Отношенията с колегите и особено с шефовете могат да с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи