Брой 21 26.V-01.VI. 2020

В света на известните:

В кухнята и на масата с Шакира

Няма как пускането на видеоклип на Шакира да не се превърне в новина, защото мултиплатинената изпълнителка и носител на „Грами" е известна с това, че няма скучни клипове.


Латино звездата винаги е залагала на визия, плът, цветове, танци и много, много съблазнителни движения. Е, не ни разочарова и този път.


Факт е новият клип на Шакира към хита й “Me Gusta” с участието на пуерториканския феномен Anuel.Това е първа колаборация на Shakira с мултиплатинения латино рапър, а видеото излиза след грандиозния успех на изпълнението й на Super Bowl с Jennifer Lopez. Вибрантният и сюреалистичен клип, който само за три дни събра почти 12 милиона гледания, е режисиран от Drew Kirsch, създал видеото към парчето на Taylor Swift „Lover", и съдържа традиционните за суперзвездата смели мащабни визуализации.


Този път Шакира разбива модните стереотипи в цветно high fashion облекло върху маса в пъстра кухня, докато Anuel приготвя храна на заден план. Видеото преминава и през разнообразни и секси табани на рапиращия Anuel на покрива на бърз влак и на Shakira, заела позицията на председател на банкетна маса като за кралица.


Вижте ги.

Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През тази седмица ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще зарадва. Сега е по-добре да мислите по-малко за покупки и придобивания, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете. Опитайте се да защитите възгледите си п...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи