Брой 33 13.VIII-19.VIII. 2019

Животът какъвто е:

В родилното жена ми се отказа от дъщеря ни, но не и аз

С бившата ми съпруга се запознахме в университета. В мига, в който чух смеха й, се влюбих безумно в нея. Когато няколко месеца по-късно Нина прие да се омъжи за мен, радостта ми бе безкрайна. След сватбата буквално се наслаждавахме един на друг всеки ден и всяка секунда: готвихме заедно разхождахме се прегърнати, обсъждахме проблемите, които ни безпокоят. Бях убеден, че Нина е жената, с която искам да остарея. Но за съжаление съдбата имаше различни планове. Никога няма да забравя онзи ден. Денят, в който се роди дъщеря ни Мария. От часове притеснено се въртях в коридора на родилно отделение. Спомням си как се разплаках от щастие, щом чух плача на новороденото. В следващия момент до мен долетяха писъците на Нина: " Веднага махнете това дете. "


Оказа се, че дъщеря ни е родена с вродена аномалия. Два дни по-късно жена ми подписала документ, че се отказва от нея. Нямах никаква представа за намеренията й. Нина дори не благоволи да обсъди с мен подобно тежко решение. И досега не мога да проумея как една майка може да се откаже от собственото си дете! Тя обърна гръб на момиченцето ми, но не и аз. Когато след седмица се прибрах у дома с Мария, от Нина нямаше следа. Багажът й липсваше, а на масата имаше бележка с краткото: " Прости ми!" Оттогава не съм я виждал. Днес отглеждам дъщеря си като самотен баща. Мария е единственият светъл лъч в живота ми и независимо диагнозата й, не спирам да благодаря на Бог, че ме надари с прекрасно същество като нея.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи