Брой 3 21.I-27.I. 2020

Животът какъвто е:

Въпреки че изневерявам на съпруга си, това ми помага да запазя искрата в брака ни

Ще започна с това, че съм щастливо омъжена от 17 години и никога не бих разменила верния си съпруг за друг мъж. Нашата любов не само че не избледня с времето, а напротив, стана още по-силна и ярка. Перфектното семейство? Възможно е, но само с уговорката, че през последните 10 години редовно поддържам извънбрачни връзки. Преди да започнете да се възмущавате от моето „неморално поведение“, бързам да добавя, че съпругът ми ме обожава и ми се доверява на 100%. Той все още не знае за моя двоен живот и ако разбере, най-вероятно ще осъзнае, че поради различните ни темпераменти имам нужда от много повече секс, отколкото той. Във всеки случай не би ми устроил сцени на ревност.


Голяма разлика във възрастта и първите експериментиНикога не съм била от романтичните особи, които мечтаят за голямата любов. Морално бях готов за обстоятелството, че първият път може дори да не се получи и едва с втория или третия ми кавалер ще имам щастлив брак. Освен това аз съм любопитна и копнеех за експерименти. Струваше ми се твърде скучно да се откажа от всички радости в живота и да се съсредоточа само върху един-единствен човек. Следователно, за разлика от връстничките си, отказах да имам „сериозна връзка“ и не се притеснявах за първата си любов - леките и леки натоварващи романи напълно ме устройваха. Но всичко това до момента, в който не се запознах с Андриан.


Двамата се срещнахме в коридора на университета и веднага си помислих, че този красив мъж вероятно е много по-интересен и опитен от моите връстници. Голямата разлика във възрастта изобщо не ме притесни и смело му подадох телефонния си номер, записан, както си спомням сега, на разкъсан лист от тетрадка. Той ми се обади два дни по-късно. И така започна нашата история. Въпреки че както сам ми призна след време, не разбирал защо едно 17-годишно момиче би обърнало внимание на 30-годишен джентълмен. Само че аз бях жадна за приключения и само няколко месеца след първата ни среща осъзнах, че той е моята сродна душа. Не бихме бързали да формализираме връзката, но родителите ми настояха той да реши - или официален брак, или да не ме заблуждава повече. Моят любим, разбира се, избра първия вариант и скоро след това обменихме обети за вярност под марша на Менделсон.


Семеен бит и рутинаВ самото начало на брака ни се чувствах абсолютно щастлива и се задоволявах с това, което Адриан ми предлагаше. Той не ме притискаше и умишлено не ми досаждаше с ласките си, за да свикна с новия си статус и различен ритъм на живот. Самата аз исках повече страст, но както се оказа по-късно, той не беше в състояние да ми я даде. На него му беше достатъчно да изпълнява съпружеския си дълг веднъж на две седмици, докато аз бях готова да експериментираме всяка вечер.


Уви, независимо от усилията ми, не можах да събудя сексуалния апетит на съпруга си. През останалото време се разбирахме чудесно, така че и дума не можеше да става за раздяла. Да, изпитвах известна студенина в леглото, но се надявах, че появата на децата ще ни помогне да се сближим, включително и в интимен план.Следва продължение:

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Трябва да бъдете подготвени за факта, че през седмицата някои завистници ще се опитат да провокират конфликт с вас. Освен това умишлено ще създадат различни препятствия и проблеми. Затова се препоръчва да проявите максимална предпазливост и търпение, което през втората половина на този период...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи