Брой 3 21.I-27.I. 2020

Животът какъвто е:

Въпреки че изневерявам на съпруга си, това ми помага да запазя искрата в брака ни - втора част

Появата на детето и преразглеждане на отношенията ни

Когато Адриан разбра, че съм бременна, се зарадва повече от мен. Той реши, че най-накрая може да си отдъхне спокойно, защото вниманието ми ще бъде фокусирано върху бебето и ще престана да му досаждам с моите любовни мераци. О, колко грешеше! Оказа се, че след раждането започнах да изпитвам неутолима нужда от внимание и обич и сега исках още повече секс, отколкото докато бяхме бездетна двойка. Съпругът ми беше изненадан от моята неутолима енергия: имах достатъчно сили да гледам детето, а след това да му устройвам романтични изненади в леглото. Няколко месеца след моя активен тормоз, той внимателно поиска почивка и ме посъветва да прекарвам повече време с бебето и да спра да се занимавам с глупости. Тогава за първи път се скарахме. Бях толкова обидена, че вечерта си легнах в детската стая, обмисляйки как ще продължа да живея.


Размишлявайки стигнах до извода, че съпругът ми е чудесен човек и прекрасен баща и не си струва да мисля за раздяла, но ще е добре, ако се опитам да направя живота ни максимално комфортен. Простичко е, но колкото и да искам, не мога да огранича сексуалния си апетит. В крайна сметка реших, че съм твърде млада, за да сложа край на сексуалността си и да забравя за моите нужди. В края на краищата годините летят, скоро наистина няма да имам нужда от секс, така че защо да не се възползвам от момента.Изневерите ми укрепиха брака ни

Според психолозите с времето страстта избледнява и сексът в брака намалява. Това е неоспорим факт. И ако моят съпруг напълно го задоляваше да изпълнява съпружеския си дълг веднъж на две седмици, аз ще си потърся нещо настрани. Всичко е по-добре от опасността да се превърна в неудовлетворена жена, която със собствените си ръце разбива семейството си.


Записах се на фитнес и започнах да се срещам с интересни мъже. Освен това се опитвах да избирам за кавалери мои връстници или такива, които са по-млади от мен. В крайна сметка зрелият ми наставник ми стигаше у дома, така че ясно определих критериите си за възраст. Съпругът ми е доста спокоен и неконфликтен човек, който вярва, че в семейството трябва да има 100% доверие, иначе защо хората изобщо се женят. Следователно Адриан никога не ми задава въпроси къде съм и с кого, когато не съм с него. А и аз винаги си организирам срещите през деня, за да мога вечерта да бъда с мъжа и детето си. И това не са случайни връзки. Първо опознавам партньора си и после решавам докъде може да стигнем.Изненадващо, но щом започнах да правя секс с други мъже, отношенията ми с Адриан се подобриха: няма стрес, напрежение или неразбирателство. Оставям всички проблеми в прегръдките на чуждия мъж, а за съпруга си съм любяща и грижовна. Дали съжалявам? Не знам, но ми се струва, че ако не бях предприела тази крачка, много скоро щях да се разведа. Няма да споря, че това е единственият начин за укрепване на отношенията, но в нашия случай наистина проработи и сега със съпруга ми се обичаме повече, отколкото в самото начало на брака ни.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмица може да бъде много благоприятна за вас и дори минимални усилия могат да доведат до значителни резултати. Ще бъдете енергични, активни, креативни. Искреността, добротата и щедростта ще ви донесат неочакван успех. В понеделник и вторник си струва временно да стесните кръга от приятели, ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи