Брой 21 26.V-01.VI. 2020

В света на известните:

Виктория Бекъм няма време за почивка

Ателието е моя съдба“, написа Виктория Бекъм в Инстаграм профила си, споделяйки снимка, на която е още малко момиченце, което вече се увлича по модата. Малката Виктория от снимката си играе с различни платове и ги глади с изкуствена ютия.


С този мил спомен Виктория сподели, че усилената работа в ателието й продължава и тя работи неуморно върху новата си линия. И ако повечето знаменитости използват карантината за почивка, която в друг случай не биха си позволили, г-жа Бекъм продължава да работи без спирка, тъй като не може в момент на криза да остави модната си марка в застой.


За нас остава само да чакаме резултатите и да видим какви са новите идеи на г-жа Бекъм.


Трудът й обикновено е щедро възнаграден и никой не може да отрече, че в момента името Виктория Бекъм се нарежда сред най-добрите дизайнери. Тя стартира бранда си Victoria Beckham през 2008 г. и оттогава се доказва достойно в модната индустрия.


В момента Виктория е под изолация със съпруга си Дейвид и три от децата им в имението им Котсуолдс. Бруклин Бекъм не е със семейството си, тъй като предпочете да прекара карантината с приятелката си Никола Пелц.
Източник и снимки: eva.bg

  Разтърсващи драми
  Любов и секс
  Сподели своята история
  Цитат на деня
  Любопитно
  Хороскоп

  ОвенАко сте родени под знака на Овен, през юни ще ви се наложи да вложите повече енергия и търпение за да преодолеете любовните си и семейни недоразумения или проблеми. Трудно ще бъде за тези от вас, които вече са преживели подобна ситуация и дори раздяла. През този месец от вас ще зависи едно сдобр...

  Прочети още...

  Виц на деня
  Анкета

  Харесвам историите за:

  Архив

  Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

   
   
  Покажи