Брой 21 21.V-27.V. 2019

Животът какъвто е:

Винаги ще подкрепям близначката си, въпреки болката, която ми причини

Има една поговорка, която гласи: " Брат брата не храни, но тежко на този, който го няма". За съжаление в реалния живот невинаги е така. Битува мнение, че близнаците понякога мислят едно и също. С Ивана, близначката ми, от малки се обличахме еднакво, разсъжденията ни бяха сходни и на практика почти не се разделяхме. Никога не съм си представяла, че мога да живея без нея, но когато навършихме пълнолетие, животът ни раздели. Ивана се омъжи млада и със съпруга си се преместиха в столицата. Известно време бяха щастливи, ала след раждането на племенницата ми, любовната им идилия се разпадна и те се разделиха.


Имайки предвид, че сестра ми имаше добра работа в столицата, тя реши да остане там. Трудно е да си самотен родител. От година на година Ивана затъваше и едва успяваше да изхрани дъщеря си. Двете се чувахме често и въпреки разстоянието, продължавахме да бъдем силно свързани помежду си. Отношенията ни се промениха, когато преди две години се омъжих. Съдбата пожела да взема мъж от заможно семейство, а самата аз да започна работа в банка. Благодарение на финансите ни, можехме да си позволим по-висок стандарт на живот. И тогава ми направи впечатление, че Ивана все по-рядко ми звъни и единственото, което я интересува, са професионалните ми успехи и бракът ми.


Веднъж, докато й разказвах колко мил човек е съпругът ми и как ме изненадва с подаръци, Ивана сякаш се срина. Съвсем неочаквано сестра ми се разкрещя, че съм самохвалка, която й навира в очите прекрасния си живот, за да може да се почувства унизена. С ръка на сърцето ви признавам, че никога не съм имала подобни намерения. Възможно ли е да причиня подобно нещо на близначката си? Оттогава тя ме мрази и не иска да поддържа контакти с мен. Само аз си знам как обичам сестра си и колко много ми липсва. Каквото и да става, винаги ще бъда до нея, въпреки негативните й чувства и болката, която ми причини.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

На 21 май се чества Св. равноап. Константин и Елена, на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменостНа 21 май се чества Св. равноап. Константин и ЕленаПразнуват Константин, Костадин, Коста, Косьо, Костадинa, Констанца, Елена, Елеана, Еленкo, Елин, Ели, Елка, Елица, Елина...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи