Брой 28 14.VII-20.VII. 2020

Емоции:

Виждаш го и не чувстваш нищо

Едно е да си мислиш, че си приключил с миналото си, съвсем друго е това минало да седи на няколко маси от теб в някой бар и да те гледа право в очите. Само в такива моменти разбираш дали наистина това, което си мислиш, е реалност или е плод на абсурдна фантазия и заблуда от твоя страна.


В крайна сметка се оказва, че едно от най-приятните чувства във Вселената е да разбереш, че вратата наистина е затворена. Виждаш го и не чувстваш нищо. Атом от теб не трепва, всяка клетка остава на мястото си в тотална апатичност. В първия момент има едно леко недоумение какво те е свързвало толкова дълго време с този човек, след това разбираш, че всичко в живота се случва със смисъл и има своето място и време. Поздравяваш от уважение. Пожелаваш му щастие и наистина го мислиш. Едно минало винаги заслужава светло бъдеще. И двамата го заслужавате.


Бях прочела някъде, че разделите се случват винаги, когато един от двамата израсне по-бързо, a другият няма същата тази жажда за промяна и остава в застой - същият като в началото. Тогава всеки тръгва по своя път. Няма бели, няма черни. Няма виновни. Човек трябва да е доволен от избора си - и този в началото, и този в края. Не се избираме случайно.


Уважавайте се на раздяла и продължавайте. И за двама ви някъде чака някой, който ще пасне тотално на всичко, което сте, не сте или ще станете. Бъдете смели.


Здравей, минало. Пожелавам ти любов. Аз съм щастлива, надявам си и ти да си.

Затворих вратата.

Смених дома.

Строя новия си свят.

В който някой ме очаква.Източник и снимка: iwoman.bg


Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – В професионалната област предстои напрегнато време. Възможни са както успехи, така и проблеми. Вие сте самоуверени, твърдо отстоявате интересите си, но лесно можете да си създадете врагове и недоброжелатели. Нетърпението и безпокойството могат да доведат до грешни решения. Желанието да се пос...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи