Брой 3 21.I-27.I. 2020

Необяснимо:

Впечатлението, което правим, на база на асцендента

Първото впечатление, което придобиваме за хората, е много важно.


От какво зависи как ни възприемат околните?

До голяма степен зависи от изгряващия зодиакален знак, познат с наименованието асцендент. Той определя външния вид, нашето излъчване и поведение пред другите.


Асцендентът се нарича зодиакалният знак, който изгрява над хоризонта на изток в момента на раждането ни и управлява така наречения първи дом в личната натална карта. Той е своеобразен вход в съществуването. Определя начина, по който другите ни възприемат.


Да разгледаме излъчването на зодиите според асцендента.


Овен

Това е динамичната личност, силният енергичен човек, който смело върви по друма на живота. Хората предпочитат да не се конфронтират с толкова енергична личност, защото тя ще бъде победител.


Телец

Този асцендент създава впечатление на спокоен човек, естет. Той притежава естествена красота и излъчва класа. Хората го смятат за фин човек с вродена елегантност. Спокойният подход към живота е това, което спечелва любопитството на другите.


Близнаци

Това е асцендентът на остроумните интелектуалци. Те са хора с вродено желание да общуват с околните. Остроумието и загадъчността на знака карат околните да търсят начин за разговор с близнаците.


Рак

Тези хора се възприемат като мили и естествени. Асцендент Рак означава грижовен и чувствителен човек, който е способен на загриженост и съчувствие. Управляващият знак - Луната, придава на тези хора загадъчност.


Лъв

Царственият асцендент гарантира харизма за личността. Тя е съчетана с приятелски настроен поглед към околните. Светът гравитира около такава личност, защото тя е център на вниманието. Популярен, готин и забавен е всеки с асценден Лъв.


Дева

Асцендент Дева значи сериозна личност, на която може да се има доверие. Това са изобретателни работливи хора, на които можеш да се опреш. Прекалената сериозност и критичност е част от силата на тези личности.


Везни

Това е асцендентът на очарователните хора със силни дипломатически способности. Излъчващата се вътрешна хармония придава чаровност на тези спокойни хора, които избягват конфликтите. С тях се общува лесно.


Скорпион

Асцендент Скорпион говори за силна личност с подчертан сексапил. Такава личност не остава незабелязана, а чувствата към нея са най-често полярни: от силно отблъскващи, до неудържимо привличащи.


Стрелец

Стрелецът е асцендент на приключенията. Това са независими хора със силен и неукротим дух. Другите се впечатляват от силните познания на тези хора за света. Може да ги смятат и за непораснали деца.


Козирог

Това е асцендентът на силните и целеустремени личности. Те са традиционалисти, може би леко скучни и старомодни за някои, но всъщност много амбициозни.


Водолей

Този асцендент е на типа на интелигентния бунтар. Това са хората-хамелеони, които умеят да общуват с всеки. Тези, които разпознаят бунтарския дух, остават завладени от неговата изобретателност.


Риби

Асцендентът Риби говори за енигматичен мечтател, който живее в света на фантазиите си. Другите възприемат тези типажи като романтици и мистици. Състрадателни и самопожертвователни -така мислят за асцендент Риба околните, но повече се налага мисълта за голямата загадка, която представляват тези хора.Източник и снимка: sanovnik.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Трябва да бъдете подготвени за факта, че през седмицата някои завистници ще се опитат да провокират конфликт с вас. Освен това умишлено ще създадат различни препятствия и проблеми. Затова се препоръчва да проявите максимална предпазливост и търпение, което през втората половина на този период...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи