Брой 33 14.VIII-20.VIII. 2018

Емоции:

Всеки ден е нова възможност да обикна себе си малко повече

Всеки ден е нова възможност да обикна себе си малко повече! В месеца на любовта избирам да поставя себе си на първо място. Не връзката ми, не другия, не приятелите и семейството ми, както винаги съм правила досега – а себе си. Заслужавам го! Дълги години съм се игнорирала, била съм последна в приоритетите си и не ми е оставало много време за това да си покажа обич. Затова избирам този Св. Валентин да подаря един балон във формата на сърчице на МЕН. Защото знам, че това е начинът да полея корена си, за да може да разцъфтя напролет.


Споделям няколко промени, които ще направя този месец, защото всеки ден е нова възможност да обикна себе си!


Поставям себе си на първо място

Като жени ние имаме тенденцията да поставяме всички останали на първо място, а себе си – на последно. Бихме помогнали на непознат на улицата и на всеки, който има нужда от помощ. Дори и да сме изтощени, уморени и на ръба на силите си. Това, което трябва да променя у себе си е да започна да поставям себе си на първо място. Не през цялото време, но от време на време. Време за мен, в което да се погрижа за моето здраве, моето прекрасно тяло, красота и самоувереност.


Не е нужно да знам какво искам

Това е един упрек към нас, жените, който чуваме още от тиийнейджърска възраст и който ни вменява вина и малоценност – жените не знаят какво искат. Е, и не е нужно. Ние се променяме непрекъснато и най-силната ни движеща сила и съветник е нашата интуиция. Не е нужно да знаем какво искаме, но е важно да усещаме какво е добро за нас и какво не е.


Ако не се чувствам на мястото си, просто продължавам напред

Няма значение дали става дума за заведение, работа, квартира или връзка. Ако не се усещам на мястото си, значи не съм. Не е нужно да остана и миг повече в пространство, което ме притиска да пасна в калъп, който отрязва крилете ми. Ако нещо ме кара да съм нещастна и изсмуква енергията ми просто минавам нататък. Всяка една от нас е ПРЕКРАСНА и заслужава да бъде обичана, ценена, уважавана, за това което наистина е!


Източник и снимка: ilady.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен 21 март – 20 априлВ неделя ще се събудите с особено чувство накъде да вървите. Ако вярвате в интуицията си последвайте я и животът ви може да се промени към добро. В понеделник не бива да сте пасивни, дори и да сте в отпуск. Вашата управляваща планета Марс се връща отново в Козирог, а това ще с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи