Брой 29 17.VII-23.VII. 2018

Понякога съдбата ни среща с хора, които остават завинаги в сърцето ни. Те завладяват душите ни и макар че минават години преди да ги срещнем отново, рано или късно, заемат мястото в живота ни, което пазим специално за тях.
Моят любим се казва Лъчо и беше един от най-добрите приятели на семейството ни. Мургав, с черна къдрава коса и малка трапчинка на бузата. С него са свързани най-красивите ми детски спомени. Той бе с 12 години по-голям и беше мой кумир. Разсмиваше всички с интересните си истории, даваше ми тайно пари за сладолед, а когато мама ми се караше, ми намигаше съучастнически.

Казвам се Петя и посвещавам своята история на бившия си приятел - Камен. Днес той има друга жена до себе си, но въпреки това не спира да ме навива да се върна при него.
Когато за първи път го видях и разбрах, че е разведен, доста се сепнах. Коя е била тази глупачка, която е изпуснала мъжкар като него. Добър, грижовен, от мига, в който се запознахме, ме носеше на ръце. И двамата имахме зад гърба си по един тежък развод. Когато човек е с наранена душа,трудно се доверява на хората. Но Камен ме накара да повярвам, че най-после съм срещнала своята половинка - човека, който ще ме накара да забравя болката, причинена от бившия ми съпруг. Беше много убедителен - очите му обещаваха, че ще ме направи щастлива.

Понякога в живота ни се случват събития, над които нямаме контрол. И ако до вчера сме вярвали, че сме постигнали всичко, което желаем, внезапно ни помита ураганът, наречен любов. Отдавна съм минала 50-те и за близките си съм грижовна съпруга, майка, а отскоро и баба. Съседите ме уважават, колегите зачитат мнението ми, а приятелите ми вярват, че няма по-всеотдаен човек от мен. С една дума - изградила съм идеалния свят, с хармонични връзки и отношения. Но понякога ми писва да играя ролята на перфектната жена.

Най-великото любовно писмо на всички времена

Всичко започва покрай един Свети Валентин във Великобритания, когато група анализатори решават да направят проучване: какво любовно писмо би докоснало най-силно сетивата на читателите. На участниците в него били връчени любовни писма, написани от едни от най-известните в историята личности до любимите им. Сред тях са писма на Хенри VІІІ до Ан Болейн, на Наполеон Бонапарт до Жозефина, на Бетовен до „Моята безсмъртна любима“ (чиято самоличност и до ден днешен остава мистерия), на лорд Байрон до лейди Каролин,на Уинстън Чърчил до съпругата му, на Джералд Форд до съпругата му Бети, на Ърнест Хемингуей до Марлени Дитрих, на Ричард Бъртън до Елизабет Тейлър.

Пиша ви това писмо ден преди сватбата си. Искам да споделя своята история, а най-вече да прогоня онази сянка, която все още ме обърква. Вярвам, че не греша в избора си и утре с готовност ще застана пред олтара. И все пак...
Миналата нощ не спах. Сънят упорито бягаше от клепачите ми, а очите ми напрегнато се взираха в тъмнината. Луната бе изгряла и осветяваше бялата рокля, която утре ще облека. Най-красивата, която някога съм имала в живота си.
Питам се - съществувах ли преди да срещна него?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен това ще бъде седмица, в която ще се концентрирате към стриктното изпълнение на вашите планове и задачи.Сега обстоятелствата ще работят във ваша изгода и вие ще трябва максимално да се възползвате от тях.Вероятно точно през тази седмица ще направите важни планове ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи