Брой 33 13.VIII-19.VIII. 2019

Любов и секс:

За какво най-често фантазират мъжете?

Коя е най-честата фантазия на мъжете? Според проучване във Великобритания, това е сексът под душа.


Данните показват, че една пета от жителите на Острова фантазират именно за ласки в банята. Участието в тройка се нарежда на второ място, според отговорите на 19% от анкетираните.


Сексът на работното място, на открито, в обществения транспорт, в самолет или в залата за фитнес са сред останалите водещи фантазии на британците.


37% от участниците в допитването, обхванало близо 2 000 души, са посочили, че вече са успели да правят секс на открито. Почти същият процент признават, че са имали интимни контакти в кола.


Оказва се, че над 40% от участниците говорят открито с половинките си за своите сексуални фантазии.


По-голяма част от анкетираните са написали, че са доста по-освободени в секса в сравнение с родителите им. Неслучайно 50% заявяват, че обичат да експериментират в леглото и на други нестандартни места.


Междувременно друго проучване показва, че мъжете мислят повече за футбол, отколкото за секс. Едва 8% от 1 000 души са отговорили, че мислят за ласки постоянно. Други 64% признават, че спортът заема по-голяма част от ежедневието им, като мислите им са предимно за любимия футболен отбор и първенството.


Допитването на „Illicit Encounters“ развенчава мита, че представителите на силния пол мислят за секс на всеки седем секунди. Резултатите сочат, че по-скоро през това време са ангажирани с футбол.Източник и снимка: tialoto.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи