Брой 25 19.VI-25.VI. 2018

В света на известните:

За Робин Уилямс и малката искрица лудост

Дава ти се само малка искрица лудост и ако я загубиш – край, вече си никой“, казва в интервю покойният Робин Уилям. За тази малка частичка лудост и за много друга интересни факти от биографията му ще научим от документалния филм за него, който ще бъде излъчен по HBO.


“Robin Williams: Come Inside My Mind” е името на продукцията, към която бе пуснат и първи трейлър. Премиерата ще е на 16 юли.


Във филма са използвани както откъси от интервюта на Робин Уиламс, който се самоуби през август 2014 година, така й коментари на негови близки и колеги – от сина му Зак, до комедийни гиганти като Стив Мартин и Били Кристъл.


„Баща ми не винаги се е чувствал така, сякаш постига това, което иска, но за мен той винаги е бил най-успелият мъж, когото познавам“, казва синът му Зак Уилямс.Източник и снимки: eva.bg


Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица една загуба свързана с близък човек ще ви изненада и то не само вас.ИЗбягвайте да споделяте своите професионални или лични дела извън дома си, защото едно определено събитие ще провокира един злонамерен интерес към вашите дела. Поради тази причи...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи