Брой 42 16.X-22.X. 2018

В света на известните:

За Робин Уилямс и малката искрица лудост

Дава ти се само малка искрица лудост и ако я загубиш – край, вече си никой“, казва в интервю покойният Робин Уилям. За тази малка частичка лудост и за много друга интересни факти от биографията му ще научим от документалния филм за него, който ще бъде излъчен по HBO.


“Robin Williams: Come Inside My Mind” е името на продукцията, към която бе пуснат и първи трейлър. Премиерата ще е на 16 юли.


Във филма са използвани както откъси от интервюта на Робин Уиламс, който се самоуби през август 2014 година, така й коментари на негови близки и колеги – от сина му Зак, до комедийни гиганти като Стив Мартин и Били Кристъл.


„Баща ми не винаги се е чувствал така, сякаш постига това, което иска, но за мен той винаги е бил най-успелият мъж, когото познавам“, казва синът му Зак Уилямс.Източник и снимки: eva.bg


Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, която ще ви създаде притеснения или затруднения при финансови действия или парични ангажименти свързани с мъж.Отношенията ви с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева ще бъдат проблематични за вас, особено ако са на емоционална основа...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи